Как да се изгради един Milk Crate Bench

Мляко щайга контейнери са разностранни взаимносвързани кутии . Кутиите са обикновено квадратни или правоъгълни с квадратни решетки за стените и дъното . По едно време, тези каси са били направени за извършване бутилки за мляко или кашони за доставка. Формата е толкова популярно и удобно, че сандъците са вече направени за потребителите в много от популярните цветове. Два млечни каси могат да бъдат превърнати в една пейка за сядане случайни или като работна маса. Ето няколко съвета за това как да се направи мляко щайга bench.Things ви е нужно
два квадратни млечни щайга стил кутии
1 3/8-by-12-by-48 инчов шперплат дъска
или 2 1 - от -6 - от -48 инчови плочи от дървесни
4 до 8 болтове 3/8-inch диаметър от 3 ​​- инча дължина
4-8 3/8-inch ядки да се поберат болтове
4 до 8 3/8-inch дупка от 1-1/2 инча в диаметър, шайби
Tool тренировка
Шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете два мляко щайга контейнери със същия размер . Квадратните контейнерите обикновено са широко 13инча с дължина 13 инча и 11 инча дълбочина. Бъдете сигурни, че контейнерите са квадратните дъната решетка. Твърди отдолу съдове, които не са подходящи за този бърз проект. Сандъците са обърнати с главата надолу за пейката , така че горната част е прикрепена към мрежата на щайга .

2

Направете дърво настолен около 1 фут ширина и 4 метра. Това може да се отреже от 3/8-inch дебел шперплат. Thinner шперплат не е подходящ , тъй като не е достатъчно здрав , за да задържите теглото на човек. Високопоставен пейка може да се направи от две дървени дъски около 1 инч дебелина от 6 инча широк с 48 см дълъг . Тези дъски рамо до рамо ще направи върха. Посещение на дървен материал или подобрения в дома център и купи шпертплат или плочи нарязани на правилния размер .


3

Когато две дъски се използват на върха, две по-малки дървени части трябва да бъдат заковани или завити през двата най-добри съвети , за да ги държат заедно като едно цяло парче . Тези кръстосани презрамки пазят две дълги дъски от изместване на пейката. Прикрепете напречните скоби в самия край или центъра на дъските , така че да не лежат на върха на щайгите на млякото . Върха на пейката лежи директно върху решетката на щайга за стабилна повърхност .

4

Маркирай пробиване на отвори за закрепване на върха на дърво до сандъците млекопроизводителите с 3/8-inch болтове и гайки . Един шперплат настолен нуждае 2 болтове и гайки в двата края за 4 от общо . Две тесни дъски изискват две гайки и болтове в края на всяка дъска за 8 общо . Бъдете сигурни, дупките ще минават през каса за мляко пространства на мрежата , без да вредят на самата мрежа.

5

Drill 3/8-inch дупки през гората , за да съответстват на млечни щайга пространства на мрежата . Капка болтове през отворите дърво с главите на върха. Сложете широка шайба, като например калник шайба, на другия край . Всяка машина трябва да бъде широк около 1-1/2 инча с 3/8-inch дупка, за да се поберат над края на болт. Тези широки шайби пазят гайката от подхлъзване нагоре през решетката на щайга . Затегнете всяка шайба в място с 3/8-inch гайката . Пейката е готова за използване.

Симптомите на Low Хладилен в Климатици

Климатици са сравнително прости машини, които редовно справяне с монументална задача за премахване на топлина и влажност от нашите жилищни пространства . Този непоколебим функция се разчита за месец в

Περισσότερα >
Как да Reupholster една кутийка

тапицирана кутия с капак е декоративен елемент, който също може да бъде функционална . Можете да използвате един за съхраняване на снимки , да организират занаятчийски доставки или просто да служи на

Περισσότερα >