Как да спечелим една Wood лампа

Осъществяване на лампа за вашия дом може да бъде забавно и творчески начин да добавите личен дизайн на всяка настройка. Също така е по-дълготраен и по-евтин метод за обзавеждане на дома . A домашно дърво лампа може да бъде и заветната бройка да се запази в семейството. Най-добрият начин да направите това е с дърво лампа. Осъществяване на дърво лампа отнема много малки стъпки , но тя може да бъде завършена за по-малко от 2 часа и може да бъде забавен проект . Това са стъпките за Осъществяване на дървени lamp.Things ви е нужно
( 2 ) 4 - от -4 -по- един инчови дървени квадрати
( 4 ) 3 - от -3 -по- един сантиметър дърво площади
One комплект лампа
Една лампа сянка
1/2-inch свредло
Пробийте
Saw
1 - инчови дървени гвоздеи
Wood петна или боя
<Бразилски> Показване на още Инструкции
измервания и разфасовки

1

Намери дърво борда със следните размери: 1 1/2-feet дълъг от 4 инча широк с дълбочина от 1 инч. Можете да работите със скрап дърво или купите една дъска от двор дървен материал. Дължината и ширината ще ви даде достатъчно място за целия проект.

2

Мярка необходимите размери и марки линиите си на дъската с молив. Най-добрият начин за това е да се измери три инча от върха на дъската , марка на място. Повторете тази стъпка . Тогава марка друго място 2 инча надолу и повторете тази стъпка още три пъти . Поставете измервателната лента повсеместно в маркировките и нарисувайте линия, като се уверите, линията е направо през . Това ще ви даде шест линии за съкращаване .


3

Изрежете по тези линии с триона. Вие ще имате допълнително дърво на разположение за грешки, но не много. След като имате блокове , изрязани от дъската , за да съберете до секциите за 3 - инчови . Измерете нагоре по дългата страна на блока до 3 инча. Маркирайте място и начертайте линия в блока . Срежете дървото по линия за създаване на 3 - от -3 - с - 1 инч блок . Повторете това още три пъти . Сега имате всичките шест блока, за да се изгради на лампата.


Влизане в топ

4

Изберете един от по-големите блокове и марки на центъра с молива . Поставете 1/2-inch коронката в процедурата. Пробийте чрез марката просто прави . Това ще бъде, когато си окабеляване ще мине през блока. Този блок от дърво е в горната част на лампата.

5

Изберете един от по-малките блокове и марки на центъра на едната страна на блока . Пробийте дупка в марка . Това е мястото, където на другия край на кабелите ще излезе от лампата.

6

Отворете комплекта за лампа и извадете кабела. Поставете единия край в нито парче да се осигури добро прилягане. Използвайте отвертка, за да разшири дупката , ако е необходимо , като работи до края в кръгови движения вътре в дупката. Извадете кабела и сложи настрана.
Парцели страните

7

Като две от по-малките квадрати , линия до един квадрат , така че на гърба припокрива левия край на друг квадрат. Уверете се, че ръбовете са изравнени . Лак за тези две парчета заедно с две или три ноктите. Това ще ви даде половината от стената лампа. Повторете тази стъпка с останалите две оставащи по-малки площади .

8

Вземете две половини и ги закова заедно. Линия на гърба на един квадрат със страна на друг квадрат , така че да образуват една кутия с парчетата . Трябва да се види, че всичките четири страни са от дясната страна на квадрат припокриващи левия край на съседната блок. Лак за тези парчета заедно, за да образуват вашите стени.

9

Вземете площад с дупка в центъра и се измерва 1 - инчов от всички страни . Маркирайте тази точка. Поставете " кутията " на върха на площада и да го подредят с маркировките . Уверете се, че страничната стена с отвор е дупката в края далеч от "отгоре " площад.

10

Флип цялата единица, над и нокти на върха на мястото си. Трябва да има една малка дървена кутия с надвес в горната част.


Довършителни проекта MarketBook.bg: 11

Поставете кабел окабеляване през горната част на лампата и я храня през отвор в страничната стена . Прикрепете контрагайката и други части за лампи , както е указано в инструкциите на кита . Щепселът трябва да се излиза от страничната стена .

12

Тествайте сглобката на лампата преди да поставите на дъното парче. Завийте крушка и включете кабела в контакта . Включете лампата. След като лампата работи , само трябва да свържете базата. Извадете лампата и извадете крушката , преди да продължите .

13

Включете лампата над и закрепете основата по същия начин, по който прикрепен на върха , използвайки Стъпка 3 в третата част . Вече сте построили дървена лампа. Paint лампата с петното, или боята на вашия избор .

My White Westinghouse Хладилник тече от дъното

White Westinghouse уреди са проектирани да предлагат основни функции на достъпни цени и включват перални, печки, миялни машини , сушилни и хладилници. Ако вашият White Westinghouse хладилник тече от д

Περισσότερα >
Как да направим един Art Таблица за Playroom

Направи стая за игри привлекателен за детето си чрез добавяне на елементи като дете размер столове, маси и бюра . Тази стая ще помогне на детето да изследва въображението си чрез художествените си уме

Περισσότερα >