Как да спечелим скосен вратички

Този проект използва митра кутия и митра трион да образува ъгъл 90 градуса на формоване на вратата на кабинета . Това е проект за начинаещи , че ще запознае с дърводелеца mitering . Това е евтин начин да направите своя собствена декоративна дървена работа. Нещата ще трябва
Ролетка
Маркировка молив
Backsaw
Miter кутия
Utility нож
Wood замазка
скрап дърва за практика
Cabinet формоване
Cabinet врата
Довършителни ноктите
Hammer
Stain
Medium еднократна четка пяна MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете ъгъла необходимо за вашата работа. Ъгълът на 45 градуса е подходяща за mitering вратички . Всички митра кутии имат този ъгъл , както за левия и десен ъгъл нарязани .

2

Използвайте парчета скрап дърво, за да се направи модел на изпитване. Отрежете 1 инч от парчетата от дървесина ще се присъединят . Това ви дава по- чиста повърхност , без убождания или трески .


3

Направи отпечатък върху външния ръб на парчета, за да бъдат отрязани . Поставете парче на скрап дърво под дървени парчета , които искате да се намали , за да се защитят полето митра .

4

Поставете backsaw в полето за митра . Подкрепете дървото и внимателно видях през гората до марката. И двете парчета ще се поберат заедно в перфектен ъгъл от 90 градуса .

5

Настройте полето митра , ако е необходимо и да се спазват същите насоки за работа по формоване парчета . Използвайте нож на гърба на дървото , за да се смекчат всички трески.

6

Stain и подсушете готовия формоване. Прикрепете формоване на вратата на шкафа с довършителни пирони .

Как да инсталирате Fan Motor в Whirlpool AC

Намаляване на стайна температура чрез обмен на топло за по-топъл въздух, както и преносими централни климатици циркулират въздух с моторно задвижване фенове . Ако AC фен трябва да спре да работи , уст

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Големи Bean Bag Столове

Първоначално наречен Socco , стол боб чанта е измислена от италиански дизайнери през 1969 г. , след като забележи, че стиропор пелети отговарят на едно тяло , когато седна . Докато дизайнът е бил рево

Περισσότερα >