Как да направим един картон Stool

Изграждане на стол от отломки листа ( или нов ) от картон е чудесно упражнение за това как да се създаде функционална мебел от ежедневието материал. Този проект може да се използва като безценна помощ в дизайн и функционалност. Картон никога не е било лесно да се счита за мебели вземане материал, освен може би за вземане на купища рафтове или кутии за съхранение . Сега можете да прекрачат тази идея и да проучи вълнуващия свят на проектирането на мебели с картон . Не забравяйте, че картон е отлична отправна точка за изграждане на окончателния проект, който е направен от plywood.Things ви е нужно
картон
Tape мярка
Utility нож
мярка лента е. Hot лепило ( електрически)
Glue ( идва под формата на големи гранули )

Покажи повече инструкции
Как да направим един картон Stool

1

Начертайте формата за седалката на стола и с помощта на нож нарязани едно парче във формата , която желаете. ( кръг, се препоръчва , но можете да изберете други форми ) . Това ще бъде вашият шаблон.

2

Нарежете 5 до 8 повече парчета в точно същия размер като вашия шаблон .


3

лепило всички парчета заедно ( като те са една купчина от палачинки ) с помощта на пистолет за горещо лепило . След това настройте седалката настрани , защото е време да се направи краката .

4

Дизайн на формата на краката . Голяма форма " U " се препоръчва , когато горната част на " U " се нарязва плосък и дори и ширината трябва да бъде само няколко сантиметра по-малко от диаметъра на седалката. Използвайте това парче като шаблон. Не забравяйте , че височината на стола , се определя от общото горе до долу измерване.

5

Нарежете 11 парчета на точното измерение и размера на шаблона.

6

Направете две парчета на краката чрез залепване шест парчета заедно, за да образуват всеки крак . Бъдете сигурни, че горната и долната част на всички парчета са квадратни и флъш.

7

Залепете върховете на двете части на краката в долната част на седалката. Поставете първите парчета, както е далеч от центъра на седалката , колкото е възможно , но се уверете, че двете парчета са успоредни.

8

Cut и инсталирате четири скоби. Всяка скоба ще бъде шест инча широк и толкова дълго, колкото на върха на парче на крак , че сте направили в стъпка 4 . Тези парчета веднъж режат се прегъне на две ( по дължина ) и залепени към всяка страна на краката , в която те се присъединяват към основата на седалката. Подстригване всяка част на основата, която се простира премине на ръба на седалката с нож .

9

Измерете разстоянието между двете части на краката и се нарязва на осем нови парчета, за да тази дължина като се уверите, всяко парче е широк шест инча .

10

Направете две кръстосани парчета чрез залепване четири парчета заедно, за да образуват една скоба .

11

Поставете две кръстосани парчета между краката на височина , че се намира само на няколко сантиметра над земята. Поставете горещо лепило във всеки край на напречното парче. Сега вашият стол е пълна .

Как да се свържете AC Capacitor Connections

Ако компресора на климатика си писти, но това не се чувствам като това е духане на студен въздух , има шанс тичам кондензатор на компресора е изгорял . А кондензатор е електронен компонент, използван

Περισσότερα >
Ратан занаяти

Историята на ратан е тясно преплетени с тази на човешката раса. Ратан колесници , използвани в лов и война следа обратно към библейските времена . По време на Втората световна война , въздушно ратанов

Περισσότερα >