Как да спечелим една Полилей с пластмасови Gems

Кристални полилеи са красиви, класически допълнение към всеки дом. Въпреки това, стъклени или кристални полилеи може да струва хиляди долари. Един евтин начин да се създаде един красив полилей е да го изгради себе си чрез използване на прости занаятчийски предмети като пластмасови скъпоценни камъни за постигане на изкуствена кристално покритие. Можете да окачите тези пластмасови скъпоценни полилеи във всеки коридор или стая със съществуващ таван леки fixture.Things ви е нужно
Асорти пластмасови камъни ( с дупки в началото на форма на пръчки )
Spool на въдицата Имоти: стара полилей натопи
спрей боя за метал
Hot пистолет лепило и лепило на MarketBook.bg Покажи повече инструкции е. фрейма

1

Закупуване на употребяван полилей кадър от всяко спестовност магазин , или да използвате една вече имате в дома си. Уверете се, че всички кабели е в безопасно работно състояние.

2

Tape над цокъла на крушката и кабелите с тиксо художник , като се уверите, и двете са напълно покрити.


3 <стр.> Спрей боя само рамката на полилея с цвят по ваш избор ( сребро, злато и сметана са популярни ) , като се избягва контакта на крушката и окабеляване. Нека полилей сухо , докато се премине към следващата стъпка .


Beading

4

Cut различна продължителност на риболовната линия за по- фънки вид, или нарязани подобни дължини за един по- традиционен вид .

5

String един единствен пластмасов камък до края на парче от рибарска корда и вратовръзка един възел за осигуряване на камъка на мястото му. Резултатът ще изглежда като дълго обици с един скъпоценен камък, висящи в края .

6

Повторете стъпка 2 , докато имате достатъчно количество струнни скъпоценни камъни. Можете да добавите или премахнете някои по-късно , в зависимост от размера на вашия полилей рамка.


Разкрасяване

7

Завържете краищата на кордата със скъпоценни камъни , прикрепени около ръцете на полилея най-близо до основата на полилея .

8

Работа пътя си от вътрешната към най-външната рамо на рамката полилей , продължават обвързването на скъпоценни камъни в рамките на около 1/2 инча един от друг .

9

Сложете малка капка на горещо лепило в които не се виждат на полилея , за да осигурят всяка част на въдицата .

Има ниско съдържание на вода под налягане Засяга предно зареждане Перални

? Фронтално зареждане шайби предоставя удобен начин за натоварване и разтоварване на дрехи , като не ви принуждава да се навежда и да копаят дрехите от дъното на машината. Front- натоварване шайби същ

Περισσότερα >
Как да Форма полиуретанова пяна

полиуретанова пяна материали, като тези, предназначени за занаяти и други проекти , не винаги пристигат предварително направени в форми и размери на направи си сам може да се наложи . Докато изолация

Περισσότερα >