Как да си направим мебели от стикове

За спортни фанатици , които се ползват домашни занаяти и DIY обогатяване, да създавате свои собствени мебели от стикове за хокей може да бъде приятен , възнаграждаване и може би дори и втора форма на доход . Ако се следват тези стъпки, които можете да направите атрактивна разговор парче, че любителите на хокей ще admire.Things ви е нужно
12 стандартен размер, стикове за хокей (цвят по избор) е. 30 винтове средносрочен дължина ( ще има четири или пет останали след задачата )
Cordless бормашина
3 -по- 5 -метров лист от закалено стъкло ( заоблени ръбове, намерени в мебелни магазини )
4 хокейни шайби
Tape мярка
Cordless ръчен трион
Pencil е. четири предварително нарязани чувствах кръгове (около 3 см в диаметър)
Супер лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
масичка за кафе Hockey Lover е.
1

Place два хокейни стикове заедно , с всеки край сочат в противоположни посоки , което го прави крива нагоре във всеки край , докато остана together.This трябва да го правят крива нагоре към противоположни страни . Закрепете здраво с безжични тренировка , поставяйки два винта в двата края . Повторете тази стъпка с още два хокейни стикове , използвайки четири стикове във всичко.

2

Измерете и отбележете линия с молив около седем сантиметра от върха на извитата част на пръчката , на вътрешната страна на кривата . Правете това на всеки от пръчки, които са завинтени заедно , на всеки край на пръчката.


3

Повторете стъпка 1 , с още четири стикове за хокей , и проследяване чрез маркиране с молив седем инча от кривата на външната страна на кривата .

4

с акумулаторен ръчен трион , внимателно се нарязва на марки молива върху пръчките . Изрежете около два инча дълбоки , и да направи съкращения на около една четвърт от инча ширина .

5

Поставете два на стик за хокей структури със страни , които са намалили разликата от тях на пода , обърната нагоре. Те трябва да са успоредни един на друг , и около три фута един от друг .

6

Поставете останалите две хокеен стик структурите на върха на тези, които са на пода . Пропуските в тези пръчки трябва да се подредят с пропуските в пръчките на пода , като ги кара да се заключва заедно , докато се поставя хоризонтално , в опозиция на пръчките на пода .

7

Използвайте ръчен трион и нарязани на останалите четири стикове на половинки . Те ще бъдат закрепени заедно в същия начин, както по-рано , обезпечени пръчки . Не трябва да има осем парчета веднъж тази задача е завършена. Трябва да има две структури, които са подобни на тези , които сте направили в стъпка едно , само по-малък. и две няма да има криви.

8

Повторете стъпки 2 и 4 с по-малките пръчки , като се уверите, две от структурите са намалили пропуски върху външната страна на кривата, и две от тях имат пропуските отрязани от вътрешната страна .

9

на две от по-малките стик структури , нарязани друга празнина на противоположните страни на предварително нарязани пропуските . Тези две пръчки ще бъдат единствените, които имат пропуск изрязани от всяка страна.

10

Използването пръчките с двойни пропуските , заключване на място над горната част на структурата сте построили на пода . Уверете се, че една от тези пръчки са поставени от всяка страна , около осем сантиметра от ръба на двете страни .

11

с останалите две пръчки , заключите определени в горната част на рамката на таблицата в директен център. Те трябва да предоставят допълнителна подкрепа . Това са пръчки, които не са извити .

12

Сигурно завийте всяка хокейна шайба на върха на рамката на таблицата. Всяка шайба трябва да се постави на четирите краища на по-горните нива на рамката . (т.е. ъглите на малки пръчки ) MarketBook.bg: 13

Залепете филц кръг на върха на всеки от шайби за хокей , след като ги завивате здраво на мястото си . Оставете да изсъхне добре.

14

Поставете закалено стъкло участък в горната част на тази рамка . The усетят на шайби за хокей ще я държи на място , и да се предотврати плъзгане, а пространството между стъклото и рамката ( където по-големите хокейни стикове са ) ще осигури достатъчно място за списания и други предмети.
Инструкции за InSinkErator Язовец 5

The InSinkErator Badger 5 е достатъчно мощен, за да се втечни пилешки кости и плодови пилинги . Неговата компактна конструкция е изработена от поцинкована стомана, за да се гарантира години на безпроб

Περισσότερα >
Как да се възстанови една Критерий Music Box

Антични Критерий музикални кутии са търсени парчета от мебели, които са скъпи за да купя, ако преди това възстановен. Мнозина бяха проектирани и изработени в Швейцария , Германия и Съединените щати ок

Περισσότερα >