Как да спечелим една Полилей Out на елен рогата

еленов рог полилеи са естествен начин да декорирате дома си . Мъжките елени растат и да хвърлят своите еленови рога всяка година; което означава, че рога полилей може да се направи , без да наранява мъжки елен . Използвайте колкото се може повече светлини , колкото искате в този лесен за направа рога chandelier.Things ви е нужно
елен рогата
Полилей ( инсталирани в тавана )
Lighting комплект (от един магазин за хардуер )
Леки адаптери луковични
Пробийте и свредла
полиуретан и четка (ниско - гланц )
винтове и адаптери
отвертка

Покажи повече инструкции
Осъществяване на рога Полилей

1

Купете си комплект осветление полилей , който ще се използва за прокарване на полилея . Уверете се, че имате достатъчно светлина адаптери крушка .

2

Вземи рога . Можете да си купите тези или да ги получите от елен като сте убити . Рогата трябва да бъде със същия размер .


3

Почистете рогата старателно. Използвайте масло сапун и почистване отвън и отвътре на рогата с кърпа.

4

Пробийте дупка в едно на върха на рогата . Това ще бъде точката , използвана за съхраняване на електрическата крушка и адаптера.

5

С помощта на четка , палто рогата с полиуретан . Позволете рогата да изсъхне напълно . Повторете, ако е необходимо. Това ще увеличи трайността на рогата .

6

Демонтира се купи полилея . Вие се нуждаете само базовата структура , тъй като ще се съберат на рогата на полилея .

7

Свържете базите на рогата . Рогата може да бъде на равна повърхност, докато правите това за по-лесно свързване . След пробиване на отвори в стените на рогата .

8

Run тел през дупките , използвайки ръцете си. Това ще направи един кръг от еленови рога, които са нужни , за да създадете полилей . Затегнете кабелите и след това да ги спойка заедно. За допълнителна здравина , можете да прикачите винтове в рогата .

Как да отстранявате Frigidaire FDL251P 25 - пинта Portable Dehumidifier

The Portable изсушител Frigidaire FDL251P 25 - пинта е пречистване на въздуха устройство , което изсмуква влагата частици от въздуха , което прави атмосферата сушилня в пространството на . The FDL251P

Περισσότερα >
Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да

Περισσότερα >