Как да се изгради кабинет плексигласова Display

плексиглас е запазена марка на лист акрил. Работа с плексиглас е лесно и забавно . Плексиглас е чудесен материал за изграждане на почти всичко . Тя е достъпна , издръжлив , нечуплива , лек, лесен за работа , лесен за рязане, лесен за лепило и красив външен вид . Само с няколко съвети, вие ще бъдете по пътя си не само за изграждане на кабинет дисплей от плексиглас, но всичко, което може евентуално imagine.Things ви е нужно
пластмасови листове
Square
Tape ( художници лента работи добре и не оставя следи )
маса видях , циркуляр , рутер , банциг или пластмасов нож за рязане
Acrylic цимент
Sand хартия
Electric Сандер Начало Карта газова горелка (по желание ) <Бразилски> епоксидна или горещо лепило (по желание ) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изберете дизайн за вашия случай . Тези указания ще ви покаже как да се направи основен случай кутия стил , но можете да направите вашия случай във всякакви форми и размери.

2

Използвайте режещ инструмент за намаляване на шест равни по размер квадрати от плексиглас . Те могат да бъдат всякакъв размер , което трябва . Стабилизирайте вашата плексиглас лист добре по време на рязане се сведе до минимум вибрациите , които могат да причинят остри ръбове , както и топене. Бъдете сигурни, вашите плексиглас площади са съвършено квадратни .


3

Използвайте електрическа шлайфмашина за изглаждане срязаните ръбове бъде напълно плоска. Грубите ръбове ще се отразят негативно на свързване , докато лепене . Да не се закръглят своите ръбове , което също ще се отрази негативно върху вашия лепило връзка .

4

Използвайте лентата да се съберат пет от шестте парчета в четири стени и капак. Използвайте само две парчета лента от всяка страна . Лепилото ще използвате фитили под шева между парчетата , така , покриваща цялото находище лента ще ви попречи да бъде в състояние да прилага правилно лепилото .

5

Използвайте акрилна цимент за залепване на вашия парчета заедно , според указанията на опаковката .

6

Нека проект суха през нощта . Максимална твърдост се постига в 24 до 48 часа.

7

Залепете си елемент, за да се покаже на останалия баланс от плексиглас с помощта на епоксидна или горещо лепило , ако е необходимо . Това ще попречи на вашата сбирка от движещи се наоколо в случая .

8

Сложи си сбирка в случая , безплатно или с долния лист плексиглас приложен. Позиционирайте крайна страна на плексиглас куб и лента. Не забравяйте да използвате две парчета лента от всяка страна .

9

Залепете крайна страна надолу . Оставете да изсъхне през нощта.

10

Run факел карта газ по всяка разфасовка ръб за гладко , стъкло - финиш , ако желаете.

Trouble Инсталиране на GE Бойлер

GE бойлери позволяват незабавен достъп до топла вода , страхотна новина за уморени кости , когато топла вана се желае в края на един дълъг ден . Нищо от това не е възможно, ако старата нагревателя е н

Περισσότερα >
Идеи за печелене на мебели със сладолед пръчици

въздържане от хвърлят пръчки сладолед може да бъде предпазлив курс на действие за тези, които обичат някои видове сладолед лакомства . Изработили цели парчета на мебели е нещо, което е не само възможн

Περισσότερα >