Как да спечелим от тръстика стол Седалки

Ако имате един стол със счупена седалка , може да откриете голямо удовлетворение в пускането на нова седалка на стола и направи използваема отново . Има няколко различни видове тръстика и методи на бой с пръчки . Научете се как да предаде тръстика седалка за стол с дупки по всеки ръб . Нещата ще трябва
председател ( с 12- от -12 инчов седалка или 72 дупки)
Cane , 250 фут
Utility нож
Ice мотика или шило
Ножици
щипки
Sink или малка вана
Спондж е. 12 дървени клечки
Binder тръстика, 15 фута в
Покажи повече инструкции
е. 1

За да се определи колко тръстика ви " ще трябва , измерете разстоянието от центъра на една дупка до следващата и ширината на отвора . Тези измервания определят ширината на бастуна ще се нуждаете. Отиди до магазина доставки бой с пръчки за диаграма, която показва кой размер ще ви трябва ( виж линка в ресурси). Разглеждане на тъкането на старата бастуна все още на стола , ако има такива. Тя може да бъде полезно да има схема на бой с пръчки . Използвайте нож , шило за лед и ножици , за да се премахне старата седалка. Почистете останали отломки .

2

Навийте няколко направления на тръстика и клипове всеки с щипка за пране . Поставете в топла вода за 15 минути. Той ще стане еластична . Сложете колче в централния отвор в предната и задната релсите. Ако някоя железопътна има четен брой дупки , започнете с една от дясно на центъра .


3

Изберете тръстика и стартирате пръста си по него. Тя ще тече гладко в една посока. Това е посоката, в която искате да тръстика инча Insert четириинча на опашката края на бастуна в центъра обратно дупка и замени колче . Нахранете другия край през дупката център в предната част. Издърпайте я стегнат и да се замени колче . Нахранете бастуна през следващата дупка в дясно на предната част на стола. Хванете примката под стола плътно и да се премести на фиксирания курс към новата дупка. Донеси бастуна през на гърба на стола и го тъкат в дупката вдясно от този, който сте започнали. Закрепете с колче . Я храня през следващия отвор в дясно , както направихте в предната част. Продължавай да работиш по този начин , докато всички, с изключение на задния ъгъл дупката се запълва . Ако стигнете до края на бастун , започнете нова , като се използва друга колче , за да го държи на място .

4

Повторете за лявата страна на стола. Ако предната шина има повече дупки , отколкото отзад , използвайте къси дължини от тръстика да премине от предната към страните , водене нишките успоредни и не се отнасят до други дупки. Peg двата края .

5

Begin тъкане ново направление в задната лява част на стола , като се използва дупката точно пред входа на дупката от корнер . Работа през отзад напред , като се използва същия метод , както направи за отпред назад. Ако една дупка има колче , извадете го , докато тъкат чрез , и след това да го замени .

6

Up- края на стола и клипове свободни краища до 4 инча. Завържи на разстояние свободни краища , които са в дупки с примки от намокряне бастуна . Използвайте шилото за лед , за да разхлаби примката и вкара края под него . Донесете края около примката и го пъхнете под себе си и я издърпайте плътно . Повторете тъкане предната - към-гръб , но започне в предната шина . Новите направления трябва да почиват малко в дясно от първите такива. Направете дясната страна , а след това от лявата страна , както и в първия тъкане .

7

Weave от едната страна към другата отново. Тези нови нишки трябва да бъдат в предната част на първоначалните странични вериги. Weave при първото нишките ви определят и над тези, които току-що завършили . Използвайте шилото за лед да се оправям сплита на бастуна , преди да преминат .

8

Започнете тъкане диагонално , като се започне в задния ляв ъгъл дупка . Weave под нишки на предно- назад и над тези, страна до страна . Край на предния десен ъгъл и конеца под към дясната шина дупка точно зад ъгъла. Weave диагонално към задната релса , все още продължава по страна до страни и под гърба на предно- на . Повторете за обратната посока.

9

Изберете парче на биндер тръстика ( един или два размера по-голям , отколкото на бастуна седалка ) достатъчно дълго, за да отидем по целия път около седалката. Използвайте парче редовен бастун цикъл нагоре през всяка дупка и над биндер бастуна да си я осигурят . Възел всички останали свободни краища и подреден .

Алтернатива на Вентилатори

Таван фенове могат да бъдат стратегия за пестене на енергия за охлаждане , обаче , тяхното монтиране не винаги е възможно. Независимо дали живеете в апартамент , имат много ниски тавани или не могат д

Περισσότερα >
Как да тапициране османски С Storage

Можете да тапициране табуретки за съхранение със същите техники, които можете да използвате, за да тапициране и таблата или всяка плоска част от обзавеждането . Единствената разлика е, че вие ​​ще тря

Περισσότερα >