Как да се боя за кожен стол

Ако някога сте виждали перфектната кожа стол втора ръка магазин, едно , че е в добра форма , без разкъсвания или белези по кожата , но това беше ужасен цвят, който може да са помислили и за го купуват и умира кожата. Или може би сте собственик на кожен стол , но вашият нов интериор не допълват цвета на любимото си кожено кресло . В крайна сметка умира кожен стол не е твърде трудно. Инструкции

1

Изберете цвета , който искате да боядисате вашия стол . Не забравяйте да изберете една боя, която е подходяща за начина, по който бе загоряло кожата на стола си. В повечето случаи това ще бъде растително дъбени . Ако не сте сигурни , се свържете с производителя .

2

Почистете кожата с комбинация от кожа белина и вода. Използвайте една oimce от кожа белина на 1 литър вода . Това няма да избели кожата или да промените цвета , по-скоро това ще избледнее всякакви водни петна по кожата.


3

Навлажнете кожата с гъба . Избягвайте накисване на кожата , просто държа на повърхността влажна на допир. Това ще позволи на кожата да абсорбира равномерно боята .

4

Нанесете първия слой боя с широка четка. След като тя се прилага към цялата повърхност , изчакайте, докато той изсъхва , преди да добавите следващото покритие . Това може да отнеме 1-2 часа.

5

Flex кожата , след като първият слой боя кожа е суха . Това ще запази кожата от Първи схванат между слоя боя .

6

Повторете стъпки 4 и 5 , докато кожата е най- желания цвят .

7

Завършете работата чрез добавяне на палто от кожа финишер . Кожен финишер идва в спрейове или бутилки . Напръскайте или приложите завършилият равномерно , и го оставете да седи за известно време , докато всеки слой боя и финишер е суха на вашата кожа стол.

Моята съдомиялна машина е Замразени

съдомиялни машини разчитат на движещи се части , а понякога и компютърни интерфейси за миене на съдове . Ако нещо се обърка механично , миялната машина може да се замразява , да престане да работи в о

Περισσότερα >
Как да направим дървен стол, а момиченцето

Имало едно време дървени мебели е често срещано явление в много домове и класни стаи . Въпреки че производителите на детски мебели до голяма степен са заменени дърво с пластмаса като материал на избор

Περισσότερα >