Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара . Този процес може да се използва и да се направи бебе люлка . Единствената разлика между двете е, че люлка скали , но едно легло прави not.Things ви е нужно
лепило за дърво
Pencil
Band видя
Electric тренировка
Асорти бита
Butcher хартия
Driver бита
Мощност шофьор е. Около 30 1 - инчови винтове е. Около 30 1 - инчови дървени дюбели
Твърди дървесни плочи ( предварително направени )
Wood -ленти за скоби <Бразилски> Sand хартия ( тежка песъчинки ) MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Намерете или изготви свои собствени шаблони за парчетата от кошара в пълен мащаб ( застроена площ ) на касапин хартия. Нарежете ги навън. Трябва шаблони за таблата , степенка , отстрани , отдолу и рокери (за люлка ) или краката ( за кошара ) . Шаблони или планове за детско креватче или люлката могат да бъдат намерени на няколко интернет страници .

2

проследи очертанията на вашите шаблони върху предварително изрязани дървени плочи , един за всяка част от леглото . Използвайте банциг да отрежа парчета. Sand ръбовете , за да ги изглади .


3

Прикрепете скобите към вътрешността на дъното на всяка страна парче. Това ще са подпорите , които държат долната част и матрака. Използвайте лепило за дърво за закрепване на скоби ( важат само за едно парче , за да се избегне излишък) , след това да използвате винтове за укрепване на опорите . За по-чиста вмъкване , можете да пробиете пилотни дупки , но тази страна на леглото няма да се вижда , така пилотни дупки не са необходимо.Ако искате да се създаде пилотен дупка , пробийте плитка дупка в дървото . След това карам винт в пилотния дупка , тя закрепване плътно . Пилотният дупката гарантира , че дървеният материал не ще чип или лющи , когато е поставен на винта. Тя може да бъде от полза за вас да има помощник, така че винтовете могат да бъдат вмъкнати докато лепилото е все още мокра . Чакам го да изсъхне първо ще изисква затягане на парчета заедно, докато лепилото изсъхне . Space винтовете възможно най-равномерно , като се използват най-малко четири през всеки презрамки .

4

Поставете рамката на леглото заедно , като се започне с поставяне отстрани на таблата и таблата . Използвайте лепило за дърво , за да задържи парчетата заедно, докато те могат да бъдат подсилени с винтове. Отново, помощник може да бъде необходимо .

5

Закрепете долната част на леглото , за да подкрепи във вътрешността на кошарата . Пробиват се отвори в долната част първа , поставени равномерно по протежение на двете страни , а след това отдават на дъното с винтове чрез тези пилотни дупки в поддържащата структура , която сте създали по-рано във вътрешността на кошарата .

6

Маркирайте поставяне на рокерите или краката ви изрязани в Стъпка 2 от долната страна на долната дъската . Пробийте пилотни дупки през него ( работи от птичи поглед на леглото ) и горната част на рокер парче в подготовка за закрепването им . Те ще бъдат поставени в двата края на долната дъската . В идеалния случай, горната част на крак /рокер парчетата трябва да бъде достатъчно тесни, за да поберат между две опори в дъното на кошарата за плътно , сигурно закрепване . Карам винтове в пилотните дупки и здраво закрепване на рокаджиите или краката в долната част на леглото .

7

Insert дървени дюбели , където болтовете са били поставени . Използвайте лепило за дърво и докоснете щепселите на мястото си леко . Избършете излишния лепило и изчакайте за всички лепило да изсъхне , около 24 часа.

Какви са най- малки топки на дъното на съдомиялната машина

? Вие често видите предмети като съдове и хранителни частици на дъното на миялна машина, но ако видите малки бели топки на дъното на съдомиялната машина , че имате проблем . Топките са от помпата , ко

Περισσότερα >
Как да спечелим Chest на пиратски

Ако вашето дете се радва преструвайки се на пират , можете да му помогне да направи гърдите пиратски . Тази съкровищница след това може да бъде запълнена с фалшиви златни монети, фалшиви бижута , или

Περισσότερα >