Как да спечелим една Silver Inlay

Добавяне на сребро инкрустация на дървени парчета в дома си, като мебели или тръби , е уникален начин да им даде добавена обжалване. Процесът да се направи сребро инкрустация е ясна и проста, но овладяването е нещо, което отнема години на практика и работа. Въпреки това, дори и начинаещ може да получи удовлетворение на вземането сребърни инкрустации с търпение и с постоянна hand.Things ви е нужно
длето чук
Секачи с различни размери (1/8 инча до 1 инч )
запояване Iron
Сребърен припой
Шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Draw дизайна на дървената обекта, който сте избрали. Използвайте химикалка или молив, за да се създаде всяка снимка , линия дизайн или надпис по желание.

2

Определя ширината на инкрустация линии и изберете длетото да работи с базиран на произведения на изкуството , изготвен . Използвайте малки длета за подробности работа като фини линии или букви.


3

длето линии , създавайки корито или канал за сребърна инкрустация . Съхранявайте длетото стабилен и длето бавно към ширината и дълбочината като последователен , колкото е възможно .

4

Запалете поялник с натискане на бутона се самовъзпламенява . Това може да отнеме няколко опита да се запалят. (Ако след пет опита тя не се запали , бъдете сигурни, че поялника има бутан и бутан клапан е отворен. )

5

Разтопете проводник сребърен припой чрез докосване на пламъка с тел и го държи над каналите , че писана . Бъдете внимателни, да не се позволява твърде много твърде капе , тъй като е трудно да го премахнете без да махате основните раздели на инкрустация . Ако поялника е твърде горещо , много от сребро ще капе. Ако това се случи , да се намали топлината на поялника .

6

Оставя среброто да се охлади и втвърди .

7

Sand далеч превишението нежно и изглаждане на върха на създадете плоска повърхност сплотено .

Как ли плот съдомиялни Работа

? Трябва да се направи Тези ястия трупат в мивката . Те са като пространство , храна е спичане на и трябва чисти съдове , преди да може да се готви на следващото хранене . Ако вашата кухня е малък и п

Περισσότερα >
Как да извая Тапицерия Foam

Под кърпа екстериора на дивани , столове и други подобни мебели се намира слой от пяна се използва за осигуряване на подложка . Тя е мека пяна, която може да бъде проблематично да се намали , като се

Περισσότερα >