Как да тапициране османски С Storage

Можете да тапициране табуретки за съхранение със същите техники, които можете да използвате, за да тапициране и таблата или всяка плоска част от обзавеждането . Единствената разлика е, че вие ​​ще трябва да покрие вашите скоби на базата и да се скрият недовършената центъра на върха. Трансформация вашия обикновена дървена табуретка съхранение в мека парче furniture.Things ви е нужно
отвертка
Ролетка
Ножици
Fabric
Batting
Foam
спрей лепило <Бразилски> Staple пистолет
картон
Craft нож
тиксо
Ribbon MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Отстранете върха от основата на Османската . Ако на върха е прикрепен с панти , отстранете винтовете и панти , както на основата и капака. Отстранете фута , колела и всеки друг хардуер .

2

Измерете върха и основата на вашата табуретка . Изрежете лист плат и вата за покриване на външната страна на основата , включително дъното . Планирайте да внесете плат и вата 2-3 inches вътре в горния ръб на основата. Нарежете лист от плат и вата за да се поберат на върха на вашата табуретка , включително 3 инча по долната страна на върха. Ако имате намерение да се включи подплатена седалка за вашия табуретки склад, да транжират участък от пяна, за да се поберат на върха. Не забравяйте да се вземат предвид дебелината на пяната , когато се измери и отрежа плат и вата за върха.


3

тапициране основата на вашата табуретка от година си плат с лицевата страна надолу върху плоска повърхност , пръскане лепило върху гърба и поставяне на вата , който е изрязан по размера на върха на лепилото. Спрей лепило на върха на вата , която е обърната нагоре и центъра на основата на вашата табуретка отгоре. Издърпайте тъканта над стените на табуретки , един по един, и осигуряване на краищата на плата и вата от вътрешната страна на Османската с щапелни пистолет. Както можете да закръглят ъглите на вашата табуретка , сгънете и баста на плата и вата , като че ли бяха амбалажна подарък. Ако ъглите са твърде дебели за вашия вкус , нарязани далеч вата в този раздел и просто сгънете плата. Отрежете излишния плат извън скобите .

4

тапициране на върха на вашата табуретка по същия начин , както направи на базата, но лежеше пяната в центъра на вата , преди да поставите отгоре над на пяна . Спрей лепило ще ви помогне да материалите , приложени заедно. Щапелни тъканта върху долната страна на горната част . Отрежете излишната тъкан.

5

Изрежете парче картон, за да се поберат на долната страна на горната турското настъпление . Отрежете парче от плат за покриване картона на лицето и два инча на гърба. Нанесете лепило за картона и го центрирате върху плата. Увийте тъканта около в задната част и я закрепете с тиксо . Прикрепете покрита картона към долната страна на вашата табуретка отгоре с покритие страна да гледа навън . Поставете картона с лепило или телбод . Това дава на табуретката чист тапицирана вид, когато го отворите за съхранение.

6

Залепете участък от лента по протежение на основна линия от вътрешната страна на основата на табуретката . Вие също може да покрива вътрешността със секция плат. Спрей лепило работи добре и за двете от тези опции.

7

Прикачаме пантите и хардуера. Ако имате проблеми с поставяне на винтовете през плата и вата , изрязани прорези с занаят нож, за да направят по-лесно .

Как да се определи Кенмор Сушилня , която не Shut Off

Сушилнята Кенмор работи чрез наблюдение на нивото на влага в сегашния си натоварване и продължава да тече, докато дрехите са почти сухи , за да се предотврати прекомерно изсушаване . Небалансирана нат

Περισσότερα >
Как да Antique акрилен Mirror

Antiquing акрилно огледало може да бъде лесен и забавен проект . В повечето случаи това ще са необходими само няколко стъпки. В зависимост от атмосферните условия , може да бъде в състояние да завърши

Περισσότερα >