Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Идеи за Canopy Легла

Canopy легла са били наоколо за дълго време . Първоначално , навес легла засилиха студа и топлината на тялото , докато някой в спеше . Сега хората купуват легла с балдахин , защото те са красиви и стилни . Действителното покритие на короните легло може да се впише в интериора на всяка спалня. Намерете идеалния балдахин за леглото си с помощта на някои от тези идеи . За Girl

Типичният навес за стаята на малко момиченце използва къдри и дантели . Купи или да направите навес в най-различни цветове , използвайки дантела и волани , които висят надолу няколко сантиметра от ръба на капака . Използвайте светли цветове и ефирни материи , за да направи едно малко момиченце да се чувствам като принцеса.

Screw една кука очи в тавана над средата на леглото. Направете плат навес , който е малко по-голяма от действителната балдахин част , отколкото е нормално. Прикрепете пластмасова О- пръстен в средата на свода на върха на леглото. Дръж о-пръстена на куката око , за да създадете един замък .


За Boy

Направете палатка като прикритие за легло с балдахин на момченцето . Използвайте лек плат , като найлон или дори тъкани на окото , която прилича на джунгла палатка. Зашийте три страни на палатката. Инсталирайте цип на четвъртата страна за отваряне. Можете също така да използвате tiebacks за още по -лесно отваряне в предната част на палатката.

От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114793.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.