Как да се изгради Stone & Плочка за маса

A камък и трапезни плочки отгоре да добавите художествен елемент на всяка стая . Завършен маса върха може да се настрои в ковано желязо маса рамка или поставена на декоративни дървени крака Маса за потребителски маса в много по-ниска цена, отколкото тези, на разположение в мебелни магазини . Материалите , необходими за този проект са на разположение в повечето магазини за подобрения в дома си и отстъпка или счупени плочки могат да се използва за създаване на цветен дизайн мозайка. Нещата ще трябва
Шперплат
Cement поддръжник борда
винтове
Thinset хоросан
назъбена маламашка
керемиди Grout
гумена шпатула
Спондж
Grout ЗАЩИТНО
Rag MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Нарежете шперплат до желания размер на готовия плот. Някои магазини за подобрения в дома ще намали шперплат размер за вас, когато го купуват . Прикрепете цимент поддръжник дъска с винтове, за да покрие горната част на шперплата .

2

Смесете thinset хаван с вода, според инструкциите на опаковката . Разстелете хоросан върху цимент поддръжник борда с назъбена маламашка .


3

Press плочки или камък в горната таблица, за да се създаде атрактивна шарка . Натиснете надолу всяка керемида здраво , за да го зададете в thinset хоросан . Ако се желае , завърши ръбовете на повърхността на масата от разпространение по thinset хоросан по краищата на масата и натискане плочки или камъни в този разтвор да се създаде рамка. Оставете хоросан да настроите за 24 часа преди фугиране .

4

Mix варов разтвор , според инструкциите върху опаковката , и се разпространи на фугите над плота на масата с гумена шпатула . Преместете варов разтвор наоколо, докато всички пространствата между плочките са били запълнени с циментов разтвор . Използвайте влажна гъба, за да избършете повърхността на плочките внимателно, за да се отстранят излишните булгур . Оставя се утайката да изсъхне и да се лекува в продължение на една до две седмици .

5

Нанесете варов разтвор и теглилки да парцал и разтривайте теглилки върху циментовия разтвор . Това ще попречи на циментовия разтвор да стане с променен цвят или оцветени поради разливи.

Как да се замени вентилатор на тавана с разширение Rod

Можете да премахнете вентилатор на тавана , че е твърде близо до тавана и инсталирате разширение прът . Добавяне на разширение прът на вентилатор на тавана намалява вентилатора близо до пода . Някои в

Περισσότερα >
Домашно Bean Bag столове Инструкции

боб чанта столове са забавни , разнообразни парчета от мебели , които придават творчески апел към стаята си. Те се преместват лесно от стая в стая за допълнително сядане и лесно да съхраняват , когато

Περισσότερα >