Домашно Bean Bag столове Инструкции

боб чанта столове са забавни , разнообразни парчета от мебели , които придават творчески апел към стаята си. Те се преместват лесно от стая в стая за допълнително сядане и лесно да съхраняват , когато те не са необходими . Те са идеални за възпроизвеждане на игри в пред телевизора или за мързелуването камината. Можете да закупите боб чанта столове от редица магазини , или да се огънат творчество мускули и да направи своя собствена . Изберете вашия стил

Започнете вашия проект от вземането на решение относно размера на стол , който искате да създадете. Е то за възрастен или дете? Искаш ли го за сядане на две или повече? За боб чанта стол, който побира един тийнейджър или възрастен , трябва около 5 ярда от 45 - инчов плат. За боб чанта стол за дете , ти трябват 3 ярда от 45 - инчов плат. За по-голяма стол , трябва да удвои размера на ярд .

Възможностите са почти безкрайни, когато става въпрос за избор на плат за създаване боб чанта . Онлайн и тухли и хоросан плат магазини предлагат огромно разнообразие от стилове и цветове плат . Можете да направите един стол , който се отличава с цветовете и логото на любимия си спортен отбор или любимия анимационен герой , или можете да направите един стол , който съвпада с определен цвят тема. Тя може да бъде един плътен цвят , два цвята или дори една солидна и модел комбинация . Докато тя отговаря на вашето пространство и вашата личност , всичко е позволено.

Select плат, който ще се изправи срещу много употреба. Избягвайте тънки тъкани в полза на не- участък , по-дебели материи , като деним, рипсено кадифе или дамаски . Fabric , че е изключително тежък е трудно да се шият с обикновена шевна машина. Изберете машинни игли и макари с конци , които са подходящи за вашия тип плат. Ако не сте сигурни , попитайте магазин асистент за помощ. Увеличаване на издръжливостта и силата на стола си, като вътрешна обшивка. Вътрешната обвивка може да бъде направена по-тънка , по-малко скъп плат . Купи един и същ номер на ярд за облицовката , като си купите за екстериор материал боб чанта столове.

Други елементи, които трябва да закупите от магазин за плат включват два 22 - инчови ципове ( 18 - инчови ципове за дете - размер на стола ) и маркирани в 1- инчов решетка рязане мат. Покупка полистиренови топчета или фъстъци водоустойчиви опаковки от фирма за доставка опаковка или магазин тапицерия. Можете да си купите пелетите онлайн на uline.com , свързани по-долу в Позоваването . За един стол дете размер , трябва около 4 кубически метра на пълнител. За един стол за възрастни , трябва 6 кубически метра на запълващ материал .


Cut и Construct

Сега идва наистина забавната част , извеждайки форма и форма за новия си боб чанта стол. Изберете голяма , плоска и твърда повърхност за рязане . Направете горната и долната кръг парчета на председателя чрез сгъване голямо парче вестник в половината . От кошарата, направи голям полукръг с диаметър от 5 ½ инча. За председател на детето , да направи диаметър 4 ½ инча. Разгънете вестника , а вие имате своя кръг модел за горната и долната част на стола. Нарежете един кръг на половина и шият невидим цип по средата .

Направи страничните части на стола във форма , която прилича големи клинове. Направете дъното на клина малко по-широк , отколкото в началото на клина е . Поставете един вестник от плоски, и след това прекарайте хоризонтална линия, на едно и също измерване , тъй като долната ширината искате за всеки раздел . За един стол за възрастни, 21 инча е добра ширина . Отбележете центъра на линията , а след това направи 41 - инчов дълго вертикална линия нагоре. Център за 18 - инчов хоризонтална линия над горната точка на вертикалната линия. Равенство арх фигури, за да се образува по стените и да се свържете горните и долните линии заедно. Използвайте шаблон, за да изрежете шест парчета от материала . Шият ги заедно по страничните ръбове. Завърши стола чрез зашиване на горния кръг към единия край отваряне и долния кръг на другия край отвора. Отворете ципа и попълнете стола с полистиренови гранули или водоустойчиви фъстъци опаковане . Е.

За боб чанта стол с вътрешен слой , създаване на лигавицата по същия начин, както на външната обвивка и се поберат на лигавицата в торба боб черупка преди плънка стола.


Поставяне на агрегация по области в цевта Печки

Barrel печка комплекти могат да ви помогнат да превърне всеки нов или рециклиран 30 - до 55 - галон барел в печка на дърва , толкова дълго, тъй като тя има затворен главата . Комплектите ви предостави

Περισσότερα >
Как да направим един председател Bag

Стол торбички , известни също като боб чанта столове, осигуряват комфорт и подкрепа за тези, седи на пода . Независимо дали гледате телевизия или работят по една малка масичка за кафе , вие ще се чувс

Περισσότερα >