Как да се изострят абрихт ножове

Има много различни ръчни рендета за различни цели, но всички те споделят една обща черта : длето -образно острие. Острието на ръка ренде е оформен като рампа, която позволява на острието да се намали тънки стружки от дърво . Ако дискът получава тъпа или намачкани , вие ще трябва да го изостри . Когато заточване нож на рендето , е важно да се запази първоначалните острие конусни angle.Things ви е нужно
наточи камък с груби и фини повърхности
Хонинговане ръководят
Тапинг масло MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Извадете острието от рендето и да го впишат в ръководството за хонинговане . Уверете се, че ръководството държи нож скосени страна надолу . Задайте указанието върху идеално равна повърхност и се регулира , докато цялата откос се свържат с повърхността.

2

Oil точилният камък с подслушване масло, което има за цел да помогне в отстраняването на метал. Други смазочни масла могат да затруднят процеса на заточване чрез защита на метална повърхност , която се опитвате да се носят далеч .


3

Използвайте само грубата страна на точилният камък, ако има резки в острието ви трябва да се премахне . Усъвършенствайте острието се използва бутане движение, не е върнат един . Дърпане ще направи чеп на ръба на острието , че ще се чувства остър, но ще носят след първия разрез .

4

Превключете на глоба страна на точилният камък, само след някакви убождания са напълно изчезнали от острие ръб. Натиснете острието над точило , използвайки дори налягане, така че острието не рок ​​. Ако скалите на блейд , тя може да направи извит ръб на вашия нож на рендето и ще трябва да го променям на грубия камък отново.

5

Проверете острието периодично, за да се уверете, че скосяването се поддържа . Завъртете и наклонете острието в светлината, и гледах как светлината се отрази върху откос . Той трябва да се появи напълно плосък .

Отстраняване на един High Efficiency топлообменник Furnace

Повечето газови печки използват топлообменник за преобразуване на газа в горещия въздух , който е изпратен в дома . Пещи са дадени оценка на енергийната ефективност на базата на съотношението на проду

Περισσότερα >
Как да тъкат Round председател

Broken тръстика стол места са лесно да се замени . Стол бой с пръчки или тъкане може да изглежда сложно, но това е много по-просто , отколкото изглежда . Всеки може да го направи с малко практика и до

Περισσότερα >