Как да се изгради една пейка Toy

Потърсете в интернет и ще намерите много планове за вземане на детски играчки пейки и кутии за играчки . Проблемът с повечето от тези проекти е, че трябва да бъде дърводелец да ги изгради . Този проект е атрактивен и без стрес . Включете хубава твърда щайга в пейка детска играчка персонализирани точно за вашето дете . Най-трудната част е грижата на получаване на кройката шперплат с вашите местни хардуерни или домашен доставки store.Things ви е нужно
Staple пистолет
Ножици
боя
момчета или момичета самозалепващи тапет граница ( Забележка : Можете да използвате ваденки , ако ви харесва и ги залепете върху . )
Дървена щайга : 14,5 инча дължина х 12,5 инча широчина х 12,5 инча височина
едно парче дъб или клен шперплат нарязани до 16 инча дължина от 14 инча широк
един инчов широк квадратен дървен дюбел 14 инч дълго
лепило за дърво
Wide замазка стъргалка
Electric отверка
два месингови панти с пет осми - инчови винтове за дърво
Dacron тапицерия вата <Бразилски> Тапицерия плат
парче картон на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Осъществяване на капак /седалка

1

Отиди на доставката на сградата на дома или магазин за хардуер и да получите парче на твърда дървесина шперплат , нарязани по дължина с 14 инча ширина 16 инч . Това ще бъде на седалката /капака на вашия пейка играчка.

2

Нарежете тапицерия вата с ножици , така че отрязаното парче се простира 2инча вън от парчето капак целия път наоколо .
<Бразилски>
3

Поставете вата надолу върху работната маса и сложете капака на върха , така че 2 инча от вата стърчи над ръбовете по целия път наоколо .

4

Сгънете вата над ръбовете на капака и халс ъглите с основна пистолета. Сгънете го под ъгъл над в ъглите , като ъглите на конфекционирани чаршаф . Staple картона на върха на вата , поставяне на скоби около 1 инч един от друг.

5

Поставете парчето плат сте избрали с лице надолу върху работната маса . Завъртете капака над върху плата с вата страна надолу . Опънете плата плътно над в единия край и халс в място с щапелни пистолет .

6

Издърпайте другата страна стегнат и да го халс надолу. Сгънете надолу другите страни на тъканта и халс в място с щапелни пистолет .
Продажба, покупка, Box

7

Paint от външната страна на кутията в цвят по ваш избор и я оставете да изсъхне.

8

Добавяне на лична връзка . Ако използвате самозалепваща тапет граница, измерване и намаляване на границата на ивици със същата дължина, както отпред, отзад и отстрани на кутията .

9

Започнете от едната страна на кутията. Обелете отстъпва достатъчно просто да се придържаме към границата на наказателното поле . Залепете го и бавно се отдръпне , за да освободите повече границите. Използвайте широка шпакла за изглаждане на граничния хартията като го натиснете върху кутията. Повторете този процес, докато границата е по целия път около кутията.
За ваденки , просто ги залепете навсякъде върху кутията , която ви харесва . Някои са самозалепващи стикери и други могат да бъдат прилагани с лепило.

10

Сложете линия на лепило за дърво надолу по дължината на дървената дюбела и го разпространява . Поставете дюбела срещу вътрешната страна на задната стена на кутията точно под ръба. Това ще държи шарнира на кутията без опасност от разделяне на задния панел на кутията.

11

Вдигнете капака и поставете панта 2инча в от долния ъгъл. Използвайте електрическа отвертка, за да придават на ставата с пет - осмици - инчови винтове за дърво . Повторете от другата долния ъгъл.
Използвайте електрически винтоверт и пет - осмици - инчови винтове за закрепване на пантата на квадратен дюбела , че прикрепени във вътрешността на кутията . Уверете се, че капакът е поставен с една и съща сума на припокриване (около 2 инча) от всяка страна.

Инсталиране на KitchenAid Двойна стена фурни

Принципите на инсталиране на двойна фурна, като KitchenAid двойна фурна, в стената силует кухня са сходни с инсталирането на един-единствен фурна в силует . Това е така, защото там е една газова и еле

Περισσότερα >
Как да се изгради удобна Bench

Можете лесно да тапициране с твърд покрив пейка или стол . Пейки , които се използват за поставяне на обувки могат да бъдат направени много по-удобно чрез добавяне на плат и подплата на дървесина седа

Περισσότερα >