Как да си направим бебе Лампи

Когато търсите подарък за ново бебе , или обичай декор парче , създаде лампа, за да съответства на новата детска ясла на бебето. С комплект лампа, почти всичко може да бъде превърната в лампа, независимо дали става дума кубчета боядисани, за да изглежда като бебе блокове, статуетка или плюшена мечка. Само с няколко прости стъпки могат да превърнат почти нищо в съвършения lamp.Things ви е нужно
Hacksaw
Drill и малко ( вероятно малко един 3/8-inch тренировка подходящ за вашия материал база е )
отвертка <Бразилски> Sharp полезност нож
продукт (а ) за база лампа е. очила
Lamp Kit ( лампа кабел с щепсел прикрепен , цокъл лампа с черупка , врата , напрежение арфа и контрагайката )
Lamp прът
Гайка и шайба за да се поберат лампа прът
Абажур за напрежение арфа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Инструкции
е. 1

Пробийте дупка, която минава през центъра на базата си , така че вие ​​ще бъдете в състояние да изпълните вашата лампа прът през центъра .

2

Измерете дължината на вашата база и се нарязва пръчката на лампата до тази дължина с помощта на ножовката . <Бразилски>

3

Плъзнете наскоро отрязани лампа прът през отвора в основата. Дръж го в място на дъното с шайба и гайка . Ако е възможно , зенкеровайте гайката и шайбата . За да зенкеровайте гайката и шайбата , трябва дупка достатъчно дълбоко в твърда или плътна основа , за да може шайбата и гайката да бъде изравнена със или още по-дълбоко вътре в обекта , така че да може да си почине плосък . Ако не можете да зенкеровайте обекта, се краката за основата, така че да може да си почине върху плоска повърхност.

4

Оставянето на щепсел края на кабела на лампата в дъното , вденете другия край на кабел чрез прът лампа, започвайки от долната част на база лампа , докато тя идва през горната .

5

Започнете сглобяването на горната част на лампата чрез завиване на гайката върху пръчката на лампата след изваждане на лампата кабел чрез най -малко 3 инча. Завийте на шията върху прът с най-големия край надолу . Плъзнете арфа дъното върху пръчката на лампата , а след това вденете капачката гнездо върху пръта и я затегнете.

6

Разделете двете страни на кабела около 2 инча надолу дължината му . Използвайте тел стриптизьорка да се премахне горната половина инч от изолацията от всяка страна на кабела.

7

Завържете възел поемател в края на кабела. Това ще го предпази от се извади обратно през пръчката. За да направи възела , дръжте кабел , така че разделените страни образуват Y с частта от кабела , която все още е свързан . Направете линия във всеки край на кабела. Човек трябва да бъде извита в пред присъедини кабел , а другият трябва да бъде навит на гърба на присъедини кабел . Вземете края на всеки проводник и да го измъкне от примката , създаден от друг проводник . Затегнете на възел . Издърпайте щепсела края на кабела , който ще направи възел годни срещу капачката гнездо .

8

Намери горещата и неутрален проводник , като следвате инструкциите на производителя , въпреки че неутрален проводник често има ластик върху него . Свържете неутрален проводник към сребърните винтовете на контакта. Свържете горещия проводник към винта на злато. Затегнете винтовете на клемите с отвертката и се уверете , че всички кабели са свързани под главата на винта .

9

Поставете черупката на гнездо с хартиена изолация лайнера все още над цокъла на лампата . Издърпайте кабела обратно в лампата, а след това отделете гнездо черупката върху капачката . Обвивката на гнездото трябва да кликнете като щракне на място .

10

За поставяне на арфа в дъното на арфа , вдигнете ръкавите на арфа и внимателно стиснете тя да бъде в състояние да застане на място . Спуснете ръкавите над арфа дъното, за да се осигури на арфа .

11

Развийте Finial на върха на лампата и поставете сянка над винта. Завийте Finial обратно на мястото си , за да държат на сянка в място .

My Rinnai топлообменник тече

Rinnai е производител на пещи и пещи компоненти , използвани предимно за жилищни цели. Може да имате Rinnai топлообменник във вашия бойлер или пещ : топлообменника е част на пещта , която преминава то

Περισσότερα >
Как да си направим една кукла Trunk

Докато кукла трупчета са лесно достъпни за покупка в магазините или по интернет , той може да бъде по-евтино , по-удобно и по-пълноценен , за да се изгради един от вашите собствени. Макар и малка по р

Περισσότερα >