Как да Cut Пиано панти

A пиано панта е дълъг шарнир , който е обикновено изработени от неръждаема стомана или мед, което намали шансовете на лек пантата разяждат и стават неизползваеми . Въпреки че пиано панта изглежда лесно да се реже, ще трябва да използвате подходящи инструменти или ще се огъне пантата и я прави безполезна. Инструментът за косене не може да упражни натиск, тъй като се порежете и деформира пантата или стройна пръчка , че подкрепя своите function.Things ви е нужно
Piano панта
Tape мярка е. Scribe е. Комбинация квадратен
безопасност очила
Face щит
кожени ръкавици
4 - инчов стискаха мелница
1/16-inch абразивни режещи колела MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Сгънете пиано панта , така че пантата , лежи хоризонтално и мотовилката седи изложени.

2

Поставете края на мярката за лента в единия край на пиано панта , изпънете мярка лента по пиано панта , докато не тичам покрай дължината трябва да се намали на пантата , и заключи мярка лента , така че ще остане по пиано панта .


3

Mark дължината трябва да се намали на пиано панта с книжник и отключване мярка лента. Позволете мярка лента, за да се затвори и да го настроите настрана.

4

Регулирайте комбинация площада да тече покрай края на пиано панта , когато се пуска срещу свързващ прът .

5

Задайте комбинация площада срещу мотовилка страна на пиано панта , с върха на квадратен острието комбинация подравнен с марка книжник ви пуснат на пиано панта в стъпка три .

6

Почивай писаря срещу страната на квадратен острието на комбинация . Плъзнете писаря по протежение на острието да се постави по права линия през лицето на пиано панта .

7

Сложете си съоръжения за безопасност . Това включва вашите очила , лицева маска и кожени ръкавици.

8

Прикрепете 1/16-inch абразивно рязане колело с 4 - инчов стискаше кафемелачката и долната част на лицето си щит.
<Бразилски> 9

Задръжте пиано панта на място с една ръка и да започне кафемелачката с другата ръка .

10

Изравнете абразивни шлайфшайбата с писар линията, която направи през лицето на пианото панта в стъпка шест .

11

Спуснете шлайфшайбата до ръба на пиано панта и леко намаляване на панта по протежение на линията писар .

12

Отворете пантата , с рязането Бур нагоре. Наклонете кафемелачката и стартирайте абразивни острието по отрязания край да се премахне Бур рязане от пиано панта .

13

Позволете отрязания му край, за да се охлади , преди да боравите , както колелото рязане ще са създали много на топлинна енергия в метала .

Ремонт на педал Singer Шевни машини

Исаак Сингер създава първата педал шевната машина за домашна употреба през 1851 г. Той го въз основа на по-големите индустриални машини. . Първите домашни машини са направени от желязо и поставени в д

Περισσότερα >
Как да спечелим една Dresser От Pine

Ако искате да използвате бор да се изгради скрин, или като част от някаква дървообработване проект , трябва да се приемат специални съображения. Pine е мека дървесина , и трябва да се борави внимателн

Περισσότερα >