Как да спечелим една Монтесори Toddler Таблица

Един от отличителните белези на Монтесори класната стая е преобладаването на дървени материали и мебели. За разлика от много детски градини , които използват пластмасови играчки и маси , Монтесори училища използват естествени материали като дърво. Дървени комплекти детски размери маси и столове са красиви , както и функционални , а децата обичат да седят в тях, за да ядат , както и да работят . Независимо дали сте изграждането на маса за Монтесори класната стая или да добавите Монтесори докосване до площадка на вашето дете , маса Монтесори е полезно и красиво парче на мебели за малки деца и млади children.Things ви е нужно
Wood , за предпочитане твърда дървесина, в следните размери :
4 парчета от 2 - инчов с 2 - инчов дърво ( с дължина 16 инчове) е. 4 парчета от 1.5 - инчов с 4 - инчов дърво ( с дължина 16 инчове)
3 /4 - инчов борда , 24 - инча с 24 - инча
4 парчета от 2 - ICH с 4 - инчов дърво (6 инча дълъг с 45 градуса ъгъл съкращения в двата края ) на MarketBook.bg 4 парчета от 1- инчов от 1 - инчов дърво ( с дължина 6 инчове)
Saw
Пробийте
отвертки
46 винтове за дърво , дълъг 1,5 инча
длето е. 4 треньора болтове, 1/4-inch дебели , с шайби и крило ядки
Stain , боя или лак (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Нарежете всички дървени парчета, за да измервания.

2

Включете плота на масата с главата надолу . Намерете дървени парчета, които са 1,5 инча х 4 инча и дължина 16 инча ( топ релси) . Поставете релсите на долната страна на масата, така че релсите се докосват помежду си във всеки ъгъл , образувайки квадрат , който е в центъра на масата .


3

Намерете дървени парчета, които са 1 инч х 1 инч и с дължина 6 инча ( филето ) . Поставете филетата в непосредствена близост до най-добрите релси , с всеки филе лежи до релсата към центъра на масата. Center всеки филе на всяка релса .

4

Pre - пробиване на отвори и винтове работа да прикачите филетата до масата.

5

Pre - пробиване на отвори и винтове употреба за прикрепете филетата в началото на релсите.

6

Намерете дървени парчета , че има 2 инча на 4 инча и 6 инча дължина с 45 градуса правоъгълен страни ( ъгъла поддържа ) . Поставете всяка подкрепа ъгъл в ъгъл вътре в топ релсите , така че наклонените страни са плоски срещу топ релсите.

7

Pre - пробиване на отвори и винтове работа да прикачите ъгъла подкрепя в началото на релсите . Използвайте четирите винта , по един във всеки ъгъл на парче от корнер подкрепа. Поставете винтовете през парче от корнер подкрепа и в топ релсите.

8

Намерете дървени парчета, които са два инча с 2 инча и дължина 16 инча ( краката на масата ) . Използвайте длетото да намали острия ръб на върха на всеки крак на разстояние да се създаде плосък ръб на ъгъла на крака. Намаляването на длето трябва да е дълга 2,5 инча и 3/8 от инча дълбоки.

9

Поставете всеки крак върху един от ъглите на масата с плосък край гледа навън. Вътрешните краища на крака трябва да са плоски срещу краищата на топ релсите , където те се срещат в ъгъла. Стегнете краката на място. Е.
10

Пробийте дупка в крака и подкрепата от корнер . Повторете за всеки ъгъл .

11

ползват болтове за закрепване на краката на масата. На главите на болтовете трябва да се опират на най- изваяни плоски ръбове на краката , на външния ръб на масата.

12

Stain , боя или лак по желание.

<Бразилски>

Как да инсталирате Термодвойка в Камина

A термодвойка е защитен превключвател термочувствителна използва в много газови уреди , включително камини с газови горелки. Термодвойката изпраща сигнал към газ клапанът се отваря , когато пилотът до

Περισσότερα >
Как да се бои от Antique Таблица

Красотата на много антични маси е скрита далеч под избелял , износени слой от стара боя или петна . Един наистина прекрасен скъпоценен камък може да бъде само един ден далеч с малко зор и нежни грижи.

Περισσότερα >