Как да се изгради рафтове за Bedroom детски

детски стаи са пословично най- трудно да се поддържа чист и спретнат , обикновено се дължи на изобилието от играчки , книги , дрехи и други неща, децата получават от своите добронамерени роднини и приятели на семейството . Решението - подходящи дете-приятелски рафтове можете да се строят ! Докато опции за дизайн може да се промени , основните стъпки при изграждане на рафтове за детска спалня остават constant.Things ви е нужно
Space за стелажи
артикули да бъдат отложени
Tape мярка
Sketch хартия <Бразилски> Pencil
Wood
триони ( кръгова , пъзели , колкото е необходимо )
винтове
L- скоби
отвертки
Дървени тиранти (по избор)
Декоративни елементи (по желание ) <Бразилски> Sand хартия
Paint или петна
Бояджийски четки или петна дрехи
каишка безопасност ( по желание)
Въртящи котви (по избор)
Подплатени ленти за безопасност ( по избор)

Покажи повече Инструкции
Определя Shelving нужди

1

Помислете за детето и стаята, в въпрос . Какво ще се съхраняват на тези нови рафтове ? Трябва ли те да бъдат лесно достъпни от детето без помощ? Ще бъдат свободно стоящи , вградени или окачени на стената ? Определяне на вида на рафтове ще гарантира най-добри шансове за използване на рафтовете , след като сте завършили .

2

Определете къде в стаята можете да поставите тези рафтове. Има мъртви пространства, които не се използват , които биха могли да предоставят митническо складиране , без да жертвате пространство за игра ? Ще бъде ли детето в опасност от нараняване от остри ъгли ? Включи тези съображения при проектирането на рафтовете.


3

Решете за външния вид на рафтовете. Искаш ли нещо , съчетани и забавно с ярки цветове? Подробности и интерес може да се добави чрез форми, предварително нарязани дизайн , боя, стикери и др. Колкото по- интересно на стелажи единица е , толкова по-вероятно детето ще обърне внимание на това .

4

Създаване или намиране на дизайн, който работи за нуждите на детето си и на вашите нива на квалификация на базата на предишните стъпки .
Парцели рафтовете

5

отрежа дърво в подходящите парчета за страничните панели и рафтовете , включително горната и долната част .

6 <стр.> Поставете L - скоби към вътрешността на горната и долната част на двете странични панели , след това се добавя на горната и долната част на възела на полицата , поставяне на страните с винтове и скоба с L - скоби .

7

Използвайте дървени скоби или L- скоби от вътрешната страна , за да се подкрепят взаимно на рафтовете сте инсталирате.

8

Пясъчни ръбове и ъгли , както е необходимо , за да се уверете, че всички повърхности са гладки .

9

Paint или петна по желание , и украсяват за да отговарят на стаята на детето.


Инсталиране безопасно е.
10

Намерете шипове на стената в района планирано за монтаж . Стелажи единици , прикрепени към стената , като плаващи рафтове , трябва да се монтира сигурно с гипсокартон котви или директно в дървени шипове . Е.
11

Закрепете свободно стоящи рафтове за стената с каишка за безопасност или L- скоби в горната част . Това е особено важно, ако стелажи единица е по-висок от ръста на детето Ви плюс един крак , или ако горните рафтове ще имат по-тежки предмети върху тях.

12

Добави подплатени ивици за безопасност на краищата , ако това се случва в стаята на малко дете , тъй като това ще намали шансовете на подутини и натъртвания .

Как да инсталирате вентилатор на тавана С рязко Ъгловата Таван

Висящи вентилатор на тавана от рязко правоъгълен таван не е труден проект, но той се нуждае от няколко допълнителни части , когато купувате си фен . A катедрален таван скоба , която се регулира от ъгъ

Περισσότερα >
Как да се изгради един председател Queen Anne

Queen Anne е монарх на Шотландия , Англия и Ирландия 1702-1714 . Стилът на стол , известна като кралица Ана е създаден през този период от време . Тези столове са предназначени за комфорт на Нейно Вел

Περισσότερα >