Как да Конвертиране на Библиотеката на Craft Armoire

Библиотеки са удобни мебели да имат в дома си. Шкафове за книги са страхотни за нещо повече от книги. Можете да трансформирате библиотека да направи една съвсем различна част от обзавеждането . Чрез добавяне на няколко врати, за да ви библиотека може да го превърне в занаят шкаф , който е идеален за съхраняване на вашите занаятчийски предмети. Отворете вратите, когато искате да работите . Затворете вратите да се скрие безпорядъка , когато фирмата comes.Things ви е нужно
Real дърво библиотека
две врати, за да покриват горната половина на рафта с книги
една врата за покриване на долната половина на рафта <Бразилски> 1 , 8 -метров бор борда
боя и четка
Пробийте с бита
6 Панти
Винтове
½ - инчов чрез болт с гайка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Извадете ниската рафт от библиотеката . Трябва достатъчно място да седне , без коленете си блъскат в долния рафт . Преместете шелф подкрепя , така че те са на по- добро ниво за да работите удобно .

2

Нарежете бор борда на половина , оставяйки две дължини 4 -футови .


3

Paint си на библиотеките , врати и борови дъски , така че всички те съвпадат. Paint всички страни на всички парчета . Оставете боята да изсъхне в продължение на една седмица преди сглобяването на плавателни съдове гардероба .

4

Поставете рафта на гърба си , за да направи по-лесно да работим.

5

Прикрепете малки врати към горната половина на библиотеката . Линия пантите от двете страни на библиотеките и от двете врати. Използвайте измерване на лента и молив, за да направите разположения марка . Използвайте бормашина , снабдена с малко , за да завиете в винтовете.

6

Поставете по-голямата врата в горната част на шкафа с книги в долната половина . Измерете и направи разположения марка за набора на панти. Поставете пантите с бормашината и винтовете.

7

Използвайте винтове за закрепване на две парчета на борова борда заедно, за да се направи крак. Поставете едно парче на върха на друга и образуват ъгъл от 90 градуса . Уверете се, че краищата са изравнени преди завинтване .

8

Направете извъртат рафт. Поставете крак на върха на най-ниската шелф вече е инсталиран в библиотеката , където тя е удобна за вас да седне . Пробийте ½ -инчова дупка, през двата слоя от дърво .

9

Поставете чрез болт. Затегнете гайката под рафта , за да се осигури люлка от рафта и да завърши гардероба .

Как да изсъхне конвекция фурна с Water Damage

Независимо дали сте били жертва на наводнения или водопроводни преливник , водата може да увреди вашето конвекция фурна. Понякога човек може да спаси фурната , но това ще отнеме време. Тези пещи могат

Περισσότερα >
Как да направим плочки Tray

Как да направим плочки Tray . Закуска в леглото или закуски в пред телевизора са страхотни да се наслаждават. Едно нещо, което прави възможно тези лакомства е добро ол тава. Често се пренебрегва за д

Περισσότερα >