Как да тъкат Round председател

Broken тръстика стол места са лесно да се замени . Стол бой с пръчки или тъкане може да изглежда сложно, но това е много по-просто , отколкото изглежда . Всеки може да го направи с малко практика и добри материали. Можете дори да тъкат нови седалки за столове, които първоначално не са били налагани с пръчки . Всеки стол с доброто дизайн и рамка седалка, която може да се отвори, може да бъде caned.Things ви е нужно
Container ( пълна с вода)
ножици или бръснарско ножче
Шило
5.4 дървена колчета
Обвързващата тръстика
Уийвинг тръстика
Round стол с дупки за тръстикова
гъба или кърпа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Изследвай стола си . Ако вашият стол се налагани с пръчки и преди, погледнете старата бастуна , за да видите как тя е изтъкана заедно. Ако вашият стол не беше налагани с пръчки , помислете за най-добрият модел за тъкане на стола.

2

Премахнете всички стари тръстика. Разхлабете обезпокоителни области с шило или лед мотика. Отстранете всички прах и тръстика парчета и ремонт дупки.


3

Накиснете 2-3 направления на тръстика в тенджерата с вода и да се има предвид , че напоена тръстика ще затегне като той изсъхва . All тръстика трябва да кисне в продължение на най-малко пет до десет минути преди тъкане . Заменете всяка напоена парче използвате със суха един , за да се предотврати забавяния.

4

Започнете бой с пръчки с натискането на един кичур през средната дупка в центъра на гърба на стола. В края трябва да висят надолу три или четири инча. Бутнете дървен клин през дупката за да се предотврати тръстика от подхлъзване. Правете това всеки път, когато вденете бастуна чрез нова дупка , и се оставя на първото колче , докато нишката е завърза .

5

Издърпайте направление на тръстика в кадъра и през отвора в центъра отпред , точно срещу първата. Издърпайте бастуна опъната и ПЕГ дупката.

6

Издърпайте бастуна през долната част на рамката , една дупка в дясно. Тя темата нагоре през дупката и от върха .

7

Издърпайте направление на тръстика в целия стол седалка за противоположния дупка , и обратно надолу през . Трябва да има две паралелни линии на тръстика , считано от задната към предната част на вашия стол .

8

Peg дупката споменато в стъпка шест и повторете процеса, докато цялата дясната страна на стола е попълнено . След това повторете процеса с по левия фланг.

9

Пусни втори слой от тръстика в целия стол седалка под прав ъгъл спрямо първата. Начинаещите трябва винаги започват със средна дупка, за да се осигури равномерно седалка .

10

Повторете стъпка шест , тъкане бастуна през същите дупки. Weave под и над нишките от стъпка две и пази бастуна с правото на нишките от стъпка едно .

11

Weave слой четири , като се започне от горната част на рамката и течаща бастуна през същите дупки като слой два . Weave бастуна над третия слой и в рамките на първия слой.

12

тъкат бастуна по диагонал , като се започне в задната правото на рамката на седалката . Преместете диагонално към предната лява част на рамката , тъкане под и над две нишки едновременно.

13

Преместете бастуна надолу през дупка в лявата отпред и нагоре през следващата дупка над . Продължи тъкане до седалката е напълнена с диагонални редове . Сега повторете процеса става над пътя.

14

Вържи седалката с помощта на една непрекъсната нишка . Започнете от единия край , с апартамента свързващо вещество в края на бастуна . Издърпайте кичур тъкане тръстика нагоре през една дупка , и с течение на задължителен бастуна . Сега го издърпайте надолу през същата дупка .

15

Продължи около стола , докато стигнете до началната си точка . Lap единия край на свързващото вещество над изходния край , издърпайте кичур тъкане тръстика около свързващото вещество , и го завържете здраво под рамката.

16

Използвайте ножици или бръснарско ножче , за да изрежете излишната халки . Позволете на седалката, за да изсъхне , преди да използвате стола.

Какви бяха популярните лица централна климатизация марки в 1980

? Централна климатизация е луксозен достъпна за обикновения собствениците в продължение на десетилетия , и въпреки, че на 21-ви век отдавна е пристигнал , много от най-популярните марки на климатик от

Περισσότερα >
Как да спечелим една Обяд Box

Създаване на домашна кутия за обяд може да е бърз , бюджет - приятелски занаят. Създаване на кутии за обяд може да бъде толкова лесно, колкото с помощта на нещата около къщата си , като кутия от кафе

Περισσότερα >