Как да използваме Bar Скоби

A бар скоба се състои от фиксирана глава, опашка - спирка и стомана или алуминий бар . При използване на бар скоба , трябва да се гарантира, че всяка част от бар скобата е чиста и в изправност. Ако една част от бар скобата не работи правилно, бар скобата ще се провали и на парче се проведе заедно с скобата ще се разпадне . Тази ситуация може да причини сериозна вреда на вас или други хора в близост до затегнато workpiece.Things ви е нужно
очила
Spray може да проникне на петрола
Clean парцали
работната маса
Две парчета дърво <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Сложи си очила, за да предпазите очите си , докато използвате бар скоба.

2

Разклатете спрея може да проникне в масло както е посочено в указанията за кандидатстване , отпечатани на гърба на кутията спрей.


3

Дръпнете плъзгащите клиповете разположени на опашката -Stop далеч от бара и плъзнете опашката - край на далечния край на бара.

4

Задръжте спрея може да прониква масло 4 инча далеч от бар скобата и напръскайте леко с проникващо масло върху бара , плъзгащите клиповете на опашката спирки и скобата с резба на фиксираната главата.

5

Избършете частите на бар скобата с чисти парцали , за да се отстрани излишният проникваща масло от компоненти скоба е . Уверете се, че няма проникване масло оставено на бар скоба, която може да тече върху детайла ще проведе с бар скоба.

6

Поставете две парчета дърво на върха на работната маса и плъзнете парчета заедно.

7

завъртете дръжката на фиксираната главата обратно на часовниковата стрелка , за да се прибере резбована пръчка затягане на главата .

8

Поставете фиксирана главата на бар скобата срещу едно парче от дърво.

9

Вкарайте опашката спре плътно срещу другата парче дърво .

10

Завъртете дръжката прикрепен към фиксираната главата посока на часовниковата стрелка , за да стяга парчетата от дърво.

11

Освободете затяга дървесината чрез завъртане на дръжката на фиксирана главата обратно на часовниковата стрелка и след това плъзнете опашката спре обратно към подготвите бар скоба за следващото използване .

<Бразилски>

My Кенмор Ice Maker Model AD- 18 има теч

лед мейкър AD- 18 се намира във вътрешността на някои от най- байонет Kenmore хладилници. Водата се доставя автоматично , колкото е необходимо, за машина лед през тръба зад хладилника . Ice е направен

Περισσότερα >
Как да инсталирате Сгъваеми крака Скоби

Сгъваеми крака са често срещани по масите карти и преносими сгъваеми маси . Сгъваеми крака също могат да бъдат добавени към таблицата с фиксирана крак. Сгъване монтаж крак A маса го прави по-лесен за

Περισσότερα >