Как да направим един Apothecary Chest

аптекар сандъци датират от Средновековието . Една аптека , медицински специалист, който дозира лекарства , ще използва сандъци за съхранение на съставки и медикаменти в тези сандъци . Днес , аптекар репродукции гърдите могат да бъдат използвани в дома, като парчета за съхранение. Можете да си купите най-различни стилове на аптекар сандъци , но те може да получи доста скъпо. Извършването на Вашата собствена аптека гърдите ви спестява пари и ви дава възможност да персонализирате цвета и други аспекти на дизайна , за да отговарят на вашия вкус и décor.Things ви е нужно
4 борови панели , широка най-малко 24 инча х 34 инча дълго
две дървени панели, 1/4-inch дебелина х 4 фута широк х 8 фута
16 чекмеджета копчета
бормашина
лепило за дърво
циркуляр
Дадо настроите <Бразилски> 4 - пени довършителни пирони
2 - стотинка общи ноктите
8 - пени довършителни пирони
Hammer
Ролетка
Band видя (по желание )
Miter видяха
Belt Sander <Бразилски> Скоби
Так кърпа
полиуретан петно ​​
Paintbrush
1200 фина шкурка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Изрежете всичките си дърво в измерванията , необходими както за бор и твърда дървесина, използване на циркуляра . Вие трябва да притежава следните парчета и измервания:

две страни ¾ инча х ¼ - инчов х 30 ¼ - инчов бор
един топ ¾ инча х 15-инчово х 31 - инчов бор
5 прегради ¾ - инчов X 14 - инчов X 28 - инчов бор
един пълнител ивица ¾ инча х ¾ - инчов х 28 - инчов бор
12 чекмедже ръководства ¾ инча х ¾ инча х 12 ½ - инчов бор
12 чекмедже разделители ¾ инча х 1 ½ - инча х 6 1/16-inch бор
една база, предната ¾ инча х 4 ¼ - инчов х 31 - инчов бор
2 база , страни ¾ - инчов х 4 ¼ - инчов х 15 - инчов бор
едно обратно ¼ - инчов х 28 ¾ инча х 28 ¾ - инчов твърда
16 чекмеджета , предна ¾ инча х 6 инча х 6 - инчов бор
32 чекмеджета, страни ½ - инча х 5 ? - инчов х 13 ¾ - инчов бор
16 чекмеджета, отдолу ? - инчов х 5 ? - инчов х 13 ¾ - инчов твърда

2 <стр.> Изрежете ¼ - инчов дълбоко х ? - инчов широк фалц в задните ръбове на страничните части , с помощта на Дадо зададете и циркуляр . Детайлът на обратно ще се впишат в тези стъпалата .


3

Прикрепете водачите за чекмедже с парчетата преградни , използвайки лепило за дърво и четири стотинки довършителни пирони . Водачите на чекмеджетата трябва да бъдат изравнени със задната част на разделителните стени. Осигурете 6 1/16-inch разстояние между водачите за чекмедже .

4

Прикрепете лентата за пълнене на дяла, който ще се използва в горната част на корпуса , като се използва лепило за дърво и четири стотинки ноктите.

5

Прикрепете дялове и от двете страни , като се използва лепило за дърво и осем стотинки ноктите. Измерете пространството между плоскостите с измерване на лента , за да проверите , че сте поддържа разстоянието 6 1/16-inch ; коригира преди заковаване напълно.

6

Оформете си челата на чекмеджетата и отгоре парче от двете страни и ръбове с шлайфмашина .

7

Прикрепете горната част на страничните части , използвайки лепило за дърво и осем стотинки ноктите. Поставете обратно парче с използване на 2 - стотинка общи ноктите.

8

Добави рязане под наклон до ъглите на базовите парчета с вашия митра трион. Ако е необходимо, добавете дизайн превъртане, за да си базови парчета с банциг .

9

Прикрепете базовите парчета на дъното на корпуса с помощта на лепило за дърво и четири стотинки ноктите.
<Бразилски> 10

Нарежете ? - инчови канали във всяка една от царгите парчета с вашия Дадо определени и циркуляра .

11

Залепете по стените и облегалки заедно с използване на лепило за дърво , а след това с помощта на ноктите 2 Пени общи ноктите . в
12

Плъзнете дъното на мястото си и халс , като се използват две стотинки ноктите. Залепете предните си парчета и укрепи с помощта на две стотинки ноктите. Добави скоби за захващане на фронтовете на място, докато лепилото изсъхне .

13

Пробийте дупка в средата на всеки чекмедже отпред. Махни си скоби . Леко ръчно пясък отгоре, отпред и отстрани на корпуса , както и фронтове чекмедже , с 1200 - шкурка .

14

Използвайте халс кърпата да обърше всяка шлифоване прах. <Бразилски> е. 15

Приложете вашите полиуретан петно ​​на части на гръдния кош аптекар , който опесъчени . Следвайте зърно на дървесината и приложете лек , дори и палта. Позволете един слой да изсъхне , преди да приложите друг .

16

Поставете чекмеджетата в позиция в корпуса на кабинета , когато си петно ​​покритие е изсъхнал напълно.

Защо не Ще водния разпределител върху My Хладилник Come Out

? Много хладилници идват с лед система за вода и която включва филтър за вода и лед и вода опаковка на вратата на фризера . Въпреки това, ако вода от диспенсера за вода няма да излезе , може да се нал

Περισσότερα >
Как да направим стелажи книга с въже

При закупуване на лавиците ви са ограничени до размера на производителя и на разходите. Когато направите своя собствена библиотечка от въжета , можете да решите колко голяма искате да бъде и къде иска

Περισσότερα >