Как да кандидатстваме Leather към Таблица Top

върха на таблицата отнема много злоупотреби. Но , ако краката и рамката са в добро състояние , топ кожа ще направи една стара маса изглежда ново. Можете да приложите кожа чрез покриване на масата напълно - чрез заграждането му като подарък или за прилагане на кожа инкрустация - или просто чрез прилагане на парче кожа и използване на тапицерски гвоздеи като разкрасяване . Това е най-простият и най-евтиният метод, който би трябвало да отнеме не повече от work.Things следобед е ви е нужно
Leather отгоре , обичай или сурова кожа
Тежки ножици
Пейнтър лента
Мебели стрипер <Бразилски> шкурка , 200 песъчинки
Wallpaper паста , винил
Тапицерски гвоздеи
Так чук MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дължината и ширината на вашата маса отгоре.

2

Изчислете размера на върха кожа ще имате нужда от изваждане на 4 инча , както от дължината и ширината на измерванията . Това ще позволи на 2 -инчов граница на всички страни . Настройте тези измервания, ако желае.


3

Подстригване сурова кожа до желания размер . Изостряне си ножица или нож занаят , докато се движите от един край до друг .

4

Позиционирайте кожа на масата и "рамка" тя или " контур " го от всички страни с лента художник . Отстранете кожата , но остави лентата на масата.

5

Газа повърхността във вътрешността на рамката лента с течност мебели стриптизьорка . Награпавете оголената повърхност с 200 - песъчинки шкурка.

6

Нанесете тънък слой от винил тапет паста върху повърхността във вътрешността на рамката лента, след това отстранете лентата. Трябва да имате перфектен правоъгълник , wet с паста.

7

Позиционирайте сурова кожа на един ръб на правоъгълника на паста и да го развивам внимателно.

8

Изгладете кожата с ръце и легна тежки книги за него - да достигне до всеки ъгъл - за укрепване на връзката . Оставете пастата да изсъхне.

9

Оставете сурова кожа отгоре , както е или да го украсявам с тапицерски гвоздеи . Мярка 1/2 инча от всеки край на кожата и марки кожата с тебешир шивача . Измерете по тези линии и марки , където ще се поставят гвоздеи , около 2 инча един от друг.

10

Нанесете внимателно гвоздеи с малка халс или топка - ПЕЕМ чук. Бъдете внимателни, да не се удари в кожата , защото това ще покаже вдлъбнатините .

Как да получите Washer & Сушилня близо до Стената

Перални и сушилни са страхотно да има в дома, но те ​​могат да получат по пътя. Разстоянието между гърба на пералната машина и сушилня и стената представлява загуба на пространство в дома си. Повечето

Περισσότερα >
Как да се оцвети с Vanity

Оцветяване суетата ти помага изведат естествения цвят на дървото. Процесът на оцветяване суета е учудващо проста, както и материалите , които ще трябва да бъдат лесно намерени и закупени на хардуер ма

Περισσότερα >