Как да се отървем от Fisheye Когато пребоядисване на мебели

Fisheye е повърхностен недостатък с размерите на грахово зърно . Това се случва, когато едно ново покритие не може да се придържат към повърхността , защото на замърсяване. Основният виновник причиняване рибешко око в покритието е силиций, с други масла , които действат като вторични фактори за проблема. Циклене изисква внимателно отстраняване на всички предварително съществуващи облицовки , за да се елиминира всякакъв остатъчен силикон, масла и восъци. Също така е важно да се поддържа чиста работилница , която е свободна от замърсители . Честото миене на ръцете , използването на ръкавици за еднократна употреба , както и избягване на обработката на мазна храна и закуски , като например чипс , помага за намаляване на възможността за въвеждане на рибешко око , причиняващи замърсявания на вашите project.Things ви е нужно
Lint - безплатно парцали
разтворители
ръкавици за еднократна употреба
Silicon - безплатно стриптизьорка
Шкурка
Fisheye Eliminator

Покажи повече инструкции

1

Използвайте нафта , лак -тънка , ацетон , метанол, или друго масло без разтворители за почистване на повърхността на елемента , преди да започне източване . Енергичното почистване преди източване може да премахне восъци и гланцове, които се използват за поддържане на мебелите.

2

Газа старата финала от дървесината с помощта на силициеви безплатно стриптизьорка . Използвайте ръкавици за еднократна употреба , scrappers и шкурка , че са свободни от силиций , масла , восъци и смазки .


3

Подгответе повърхността за пребоядисване с фина шкурка. Избършете праха от повърхността с помощта на кърпа без парцал и разтворител, съвместими с новата финала. Уверете се, че работното ви място е свободно от замърсяване на повърхности , на инструменти, така и във въздуха .

4

Огледайте повърхността за признаци на замърсяване. Spots и обезцветени зони могат да бъдат индикация за силиций или масло, което се нуждае от допълнително почистване.

5

запечатва повърхността на дървесината с мерки и теглилки опесъчаване или разреден шеллак , ако е възможно . Това може да се запечата замърсители и дървени масла от лепилото , което позволява недостатък без прилагане на новата финала.

6

Когато всички замърсители да не могат да бъдат елиминирани , добавете рибешко око Eliminator към новите довършителни медиите преди нанасянето . Това обикновено е решение от последна инстанция за премахване на рибешко око , защото тя включва добавянето на силиций да достигне материалът да позволи свързването на материали от равен вискозитет.

Как да инсталирате Баня Light Вентилаторна печка Unit

A баня отдушник фен обръща въздуха от банята си и да го изхвърля навън, премахване на пара и неприятните миризми от банята . Основна баня отдушник вентилатор е точно това - фен - но можете да закупите

Περισσότερα >
DIY статив Camp Stool

Компактен, лек и удобен да се създаде почти навсякъде , статив лагер стол е идеалното място да се вземат къмпинг , риболов или го удобен в градинска барака . Тя също е доста бърз, прост част от обзаве

Περισσότερα >