Как да се покрие Dresser С Fabric

Покриване скрин може да дойде в много удобен, когато redoing стая или се опитва да направи грозна скрин изглежда по-хубав . Това не е трудно да се направи проект ; това просто отнема малко време . Покриването на скрин с дамаска може напълно да промените външния вид на това и стаята, в която го инча Това е евтин проект , както добре. За цената на плата и лепилото , трябва изцяло нов салон за съхранение на всичките си дрехи . Това е един лесен начин да се направи скрин премине от рязък към сладко , от грозно да украсен или от повреден да delightful.Things ви е нужно
Dresser
Fabric
отвертка
лепило
бръснарско ножче в
Покажи повече инструкции
е. 1

Вземете скрина отвън. Лепило спрей може да получи навсякъде и миришат наистина силно , така че е най-добре да го направя отвън.

2

Вземете чекмеджетата от скрина , и извадете чекмеджето дърпа с отвертката .


3

отрязани парчета плат приблизително с размера на чекмеджетата , както и отстрани и отгоре , ако се покриват тези . Те не трябва да бъде точния размер , тъй като можете да ги отрежете по-късно. Просто се уверете, че те са достатъчно големи, за да покрие всеки .

4

спрей лепилото върху предната част на едно от чекмеджетата .

5

Внимателно положи тъканта над лепилото . Върви бавно , и се изгладят бръчки , преди те да могат да се придържаме твърде много, за да чекмеджето.

6

Повторете с лепилото и плата за всяко чекмедже и отгоре и отстрани на тоалетката . Направете едно в даден момент, така че лепилото не разполага с време, за да изсъхне , преди да поставите на плата отгоре.

7

Подстригване на плата, така че да отговаря на краищата.

8

Изрежете малък " X " с помощта на бръснарско ножче над мястото, където дърпа чекмеджетата винт в чекмеджетата . Вие трябва да бъдете в състояние да се чувстват , когато това е с пръстите си .

9

Screw чекмеджето издърпва обратно на мястото му .

10

Оставете лепилото да изсъхне спрей точната сума от време . Времевата рамка е различна за различните марки , така че проверете си спрей.

Може ли Air Purifier Помощ Chemical Sensitivity

? Замърсяването на въздуха Най закрит химически идва от вътрешни източници, включително килими, тютюнев дим , произведен дървен материал и продукти за почистване . Пречистватели на въздуха идват както

Περισσότερα >
Как да проектирате свой собствен изпъкнал Whiteboard

Дали тя служи като плановик , инструктаж инструмент или платно за художествено творчество, бяла дъска предлага удобно място за временно съхранение на вашите мисли. Въпреки, че можете да закупите голям

Περισσότερα >