Как да Reupholster Corners

Мебели износва . Столове , че хората седят в много износват още по-бързо . Спаси себе си много пари от претапициране тези столове , вместо да купуват нови. Разликата в цените може да добавите до стотици долари в спестяванията си сметка. Претапициране плаши хората , защото изглежда като трудна задача. Следвайте няколко прости съвети, за да направят претапициране дори ъглите на столове изпълним project.Things ви е нужно
Fabric
Batting или пяна
Ножици
Staple пистолет с телчета в
Покажи Още Инструкции
Basic председател Seat

1

Извадете старата тапицерията от седалката на стола и да го изхвърлим.

2

Планировката вашия нов плат на голям, равна повърхност , с дясната страна надолу. Поставете всяка вата или пяна на върха на новата тъкан . Центриране вашия стол седалка на върха на вата или пяна .


3

Изрежете тъканта около седалката на стола , така че тя е около 4 инча по-голям по целия път наоколо . Нарежете си плат малко по-голям , ако е необходимо , в зависимост от това колко дебела вашия стол седалка е .

4

Започнете с поставянето една скоба само в средната част на всяка страна да се държи плътно тъканта на място. Издърпайте тъканта от средата на едната страна на стола и да го приложи , и след това направете същото на другата страна на стола. Повторете с другите две страни на седалката на стола .

5

Finish подшиване надолу плата от центъра към краищата на всяка страна на седалката на стола , оставяйки около 1 сантиметър от двете страни на ъглите да се даде възможност за сгъване на плата.

6

Задръжте тъканта на ъгъла между палеца и първия пръст . Поставете пъти в тъканта на едната страна на ъгъла чрез натискане на част от тъканта близо до ъгъла зад материя, която е по-близо до предната част на стола. Уверете се, че тъканта е хубава и гладка и след това щапелни на място.

7

Повторете стъпка 6 с другата страна на ъгъла.

8

Завършете всичките четири ъглите на вашия стол чрез повтаряне на процеса в стъпки 6 и 7. Наем ъгли с плисета

9

Планировката вашия нов плат върху голяма , плоска повърхност , с от дясната страна надолу. Поставете всяка вата или пяна на върха на новата тъкан . Центриране вашия стол седалка на върха на вата или пяна .

10

Изрежете тъканта около седалката на стола , така че тя е около 8 инча по-голям по целия път наоколо . Нарежете си плат малко по-голям , ако е необходимо , в зависимост от това колко дебела вашия стол седалка е и колко далеч тапицерията виси надолу от седалката на стола .

11

Започнете с поставянето една скоба само в средната част на всеки страна, за да държат плътно тъканта на място. Издърпайте тъканта от средата на едната страна на стола и да го приложи , и след това направете същото на другата страна на стола. Повторете с другите две страни на седалката на стола . Завърши подшиване надолу плата от центъра към краищата на всяка страна на седалката на стола , оставяйки около 4 инча в двете страни в ъглите .

12

Сгънете гънка в тъканта от едната страна на ъгъла. Издърпайте тъканта плътно и да го приложи на място. Използвайте няколко скоби за да се уверите , за да хване всички от гънката . Повторете с другата страна на ъгъла.

13

Повторете стъпка 4 с останалите ъгли.

Как да замени RCL съвет на моя GE Профил Стена фурни

An RCL борда контролира няколко електронни аспекти на GE профил в стена фурна. The RCL дъската , иначе известни като ERC борда , е монтиран на гърба на контрол клавиатура конзола . Един код за грешка

Περισσότερα >
Как да Hides клас за кожена тапицерия

Заради умен производство , не можеш клас тапицерия кожа с виждане . С малко механична обработка и довършителни работи, с ниска степен на кожа може да изглежда като най- зърно кожа, кожа на алигатор ил

Περισσότερα >