Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украсяват с черупки и след това да го настроите с акрилен решение, което можете да правите с епоксидна смола. Процесът за създаване на плота с ясно акрил върху черупки е малко времеемко и изисква подробно и търпение , но това е добре си струва усилията да има професионално изглеждащи плот за по-малко от половината от price.Things ви е нужно
Сапун
Rag
Shells
гумени ръкавици
епоксидна смола
Plastic стъргалка
сешоар MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

почистете плота чрез триене парцал покрита с мек сапун и топла вода върху него. Позволете на масата, за да изсъхнат на въздух напълно, преди да продължите.

2

Подредете черупки върху плота в стила, който желаете. Един от най-добрите начини за постигане на по -сплотено дизайн или модел трябва да започне в средата на плота и да работят пътя си .


3

Don си гумени ръкавици . Смесете епоксидни материали . Прочетете етикета на Вашия специално епоксидна на производителя да определи подходящия процес за смесване на техния продукт. Като цяло , смесете една част от смолата и две части на втвърдител , и добавете малко повече втвърдител за да се гарантира , че вашият акрил ще втвърди правилно .

4

Изсипете епоксидни в центъра на плота . Използвайте пластмасова стъргалка да го разпространи равномерно върху масата , работи внимателно , така че да не се наруши изравнявания си черупки . Камшик още малко епоксидна смес , ако е необходимо да се създаде слой, който равномерно обхваща всички черупки от най-малко 1/4-inch . Уверете се, че можете да получите на смолата във всички ъгли , както добре.

5

Включете сешоара , и да го превърне в най-високата и най-силен настройката топлина. Дръжте сешоара около 2 инча от смолата , и удар на горещ въздух над смолата да освободят всички въздушни мехурчета . Оставете смолата да изсъхне напълно (което може да отнеме седмици или по-дълго в зависимост от дебелината на епоксидната смола ) , преди да зададете нищо върху него .

Как да премахнете предния капак на Frigidaire Washer

Frigidaire шайби са проектирани с подвижни панели на предната и задната част , за да имат достъп до различни вътрешни компоненти, които може да се наложи да бъдат ремонтирани или заменени . Това е пол

Περισσότερα >
Как да се изгради един Срок Без Скоби

Стелажи винаги са безкрайно полезни , но не еднакво атрактивни . Самият шелф може да изглежда добре, но най- големи скоби , използвани за да ги държи по стените могат да бъдат грозни . Изграждане на р

Περισσότερα >