Как да изберете за чекмеджета

кухненски шкаф дизайнери и производители на мебели разчитат на чекмедже пързалки да дадат своите чекмеджета максимална полезност . При изграждането на мебели, като скринове или бюра , трябва да изберете едно чекмедже слайд, който дава чекмеджето си усещането и функционалността, които се изискват . Някои чекмедже пързалки само включват и позволяват да се отвори чекмеджето . Други лифта, се спускат или кука на вдлъбнатини за допълнителна функционалност . Ако следвате няколко насоки , можете да изберете на чекмеджето слайдове, които най-добре ще отговарят на вашия проект. Инструкции

1

Решете какъв вид на връзката, който искате . Чекмеджета се предлагат в два основни вида : странични ролки или център - долния ролки . Странични ролки състоят от всичко , което трябва да се създаде ефективно плъзгаща рафт. Изработен е от метал, странични ролки съдържат ролки , рамо разширение и подкрепата на чекмеджето . Просто завийте страна ролката в по вътрешната стена на вашите мебели и след това задайте чекмеджето страна валяк рамката. В контраст , център - долния ролки се състоят от една песен , в която седи чекмеджето си . Трябва да винт на колело на дъното на чекмеджето си , а това колело се движи в рамките на пистата .

2

Решете за желаната дължина на удължаване на срока. Някои слайдове се простират по цялата дължина на плъзгача . Въпреки пълен удължители пързалки , представляват максималния откриването чекмедже , напълно разширен слайд не може да подкрепи едно чекмедже . Следователно , чекмеджето може да се разпадне или да изпаднат от ръководството. Три четвърти пързалки не се отварят напълно, но чекмеджета с тези слайдове остават подкрепени от водачите .


3

Изследвай изключете , който определя как ще се отделят чекмеджето от металния корпус . Някои център ролки просто вдигнете от пистата . Странични ролки понякога имат едно капаче , че трябва да натиснете . Знам как изключва чекмедже , защото сложна прекъснете може да извадите чекмедже неприятен.

4

Сравни цени. Например , отделни чекмеджета може да струва от $ 5 до $ 25. Чекмедже слайд комплекти често струва $ 25 до $ 50. Наименование марка чекмедже пързалки може да струва два пъти това, което струват извън марка пързалки , но извън марка чекмедже пързалки могат или не могат да имат същото качество на строителство . Опитайте се да не се жертва качество за няколко долара , но не преразход на маркетинга и доста опаковки.

5

Определете дали чекмедже слайд е " автономен . " Някои чекмедже пързалки идват с всички винтове и компоненти, необходими за закрепване , но в някои случаи вие сте само закупуване на слайда. Ако чекмедже слайд не идва с всички необходими компоненти , вие ще трябва да изберете правилните винта, за да отговарят на вашия слайд . Можете да намерите този досаден , и тя може да увеличи общата стойност на проекта .

6

съвпада с размера на слайда на размера на чекмеджето. Чекмеджета са с размер от 16 до 30 инча. Измерете чекмеджето си , и след това сравняват , че измерването на спецификациите за размер на опаковката на слайда е . Слайдове, които са твърде малки, няма да се поддържат правилно задния край на чекмеджето. Слайдове, които са твърде големи, няма да отговарят на пространството .

7

Изберете правилното съотношение на теглото . Чекмедже Производители процент пързалки според колко тегло те подкрепят . Леки пързалки могат да съдържат от 50 до 75 килограма. Midrange пързалки подкрепят 75-120 паунда. Висока якост пързалки държат 120-500 паунда. Един слайд с неподходящ посетители тегло в крайна сметка ще се счупи и ще навредят на слайда и на парче на мебели , в който можете да го инсталирате .

8

сравняване на техните характеристики . Някои пързалки просто дръпнете напред. Някои от тях са вдигане или въртящи се механизми , които могат да вдигнат едно чекмедже под лек ъгъл. Някои са резки , вградена в слайда , така че уловът на чекмеджето и ключалки в тези вдлъбнатини . Някои от тях имат самопочистващи сачмени лагери , които пазят слайда движи гладко. Потърсете функции, които допълват вашия проект дърво.

Ръсти Вода изтича от отделението за лед

A хладилник лед дозатор изтичане на вода може да показва две взаимно изключващи се въпроси. Теча и обезцветяването не е вероятно да бъдат причинени от един и същ въпрос . Вие трябва да се въздържат от

Περισσότερα >
Как да инсталирате Сгъваеми крака Скоби

Сгъваеми крака са често срещани по масите карти и преносими сгъваеми маси . Сгъваеми крака също могат да бъдат добавени към таблицата с фиксирана крак. Сгъване монтаж крак A маса го прави по-лесен за

Περισσότερα >