Как да се изгради една дървена Cooler Box

Въпреки дървени охладители са по-обемисти и по-малко практични , отколкото съвременните охладители , направени от пластмаса и стиропор, обжалването им не почива в тяхната функционалност, но по-скоро си селски стил и класически усещане. Осъществяване дървена кутия охладител е сравнително прост проект, който hearkens обратно към дните преди хладилници са идеални , когато ледени сандъци са били използвани за съхранение охладени . С основни инструменти семинара можете да направите добър размер дървена кутия охладител . Указанията по-долу са за правоъгълна кутия дълго три фута и един крак high.Things ви е нужно
Дървени дъски
Top- монтажни панти
Hammer е. Finish пирони или винтове
Груба шкурка <Бразилски> Fine шкурка
3/8-inch свредло
Пробийте
Stain (по желание )
Paintbrush
половин инч въже (по желание )
Тежкотоварни торби за боклук
* кабарчета
* Foam изолационна сърцевина (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Изберете дървото , което искате да използвате за по-хладните кутията. Pine е добър избор, защото тя пясъци лесно и петна добре . Избор на дърво с малко зърно представяне може да добавите хубаво текстура.

2

Изрежете четири 36 - инчови дълги дъски , богат на всеки 12 инча.


3

Cut два 12 - инчови квадратни дъски за краищата на охладителя . Пробийте два 3/8-inch дупки в дъските , ако искате да добавите дръжки въже . Пробийте отворите в центъра на дъската около пет инча един от друг .

4

Sand дъските , първо с едра шкурка и след това с фина шкурка . Това трябва да се отстранят всички остри ръбове и изглаждане на цялото дърво.

5

Прикрепете квадратния край дъските на дългите странични дъски с пирони или винтове ги заедно. Уверете се, че всички краища на борда са изравнени заедно , преди да ги прикачите . Ако те не се вписват плътно пясък тях повече , докато не се направи.

6

Secure дългите дъски една до друга с пирони две или три пирони по ръбовете на дъските. След като сте завършили това трябва да имате тристранно кутия с отворен отгоре.

7

Поставете крайна дълго борда на върха на охладителя , като се уверите, че да пасва добре . Прикрепете една панта за един крак от левия ръб с пирони или винтове в горната част на страничния борд . Повторете същото с втората панта за един крак от десния край .

8

Тествайте капака, за да се уверете, че тя се отваря и затваря , без никакви проблеми . Регулиране на пантите , докато тя работи гладко.

9

Добави незадължителните дръжките въже чрез разрязване две едно -футови парчета от въже. Възел едно въже и го издърпайте през една дупки в края на дъската. След това я издърпайте обратно през втората дупка и вратовръзка възел на другия край . Повторете този процес, на другия край с друго парче от въже.

10

Line вътрешността на кутията с три или четири слоя чанти тежкотоварни боклук . Прикрепете торби за боклук с кабарчета , като не забравяте да оставите допълнително провисване на дъното , така че чантите не ще потеглям на гвоздеи . Торбички за боклук осигуряват защита вода за охладителя . Сменете торби за боклук , когато те се повредят или износени .

Как да се Broken Glass Out на Garbage Изхвърляне

Вашата кухня е изпълнен с джаджи и уреди. Някои може да се използва рядко , ако изобщо , докато други изпитват честа употреба. Един уред, често се срещат в кухни е изхвърляне на боклук. Боклукчийски о

Περισσότερα >
Как да се възстанови Лак за японска кутия за бижута

Lacquer е направена от сока , добита от дървета , свързани с смрадлика и отровен бръшлян . Тя се прилага в тънки слоеве , до 100 или повече , като траен повърхност . Лак е излекувана при висока влажно

Περισσότερα >