Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Как да направим Домашно Лимонада щандове

Лимонада щандове върна мили спомени от лятото и се надява да направи достатъчно пари от продажби, за да купят най-новия комикс или облекло за вашата кукла . Помогнете на детето си да създаде щанд във вашия квартал . Хората , които знаят кой сте по-склонни да купуват от вас . Докато домашна лимонада вероятно вкус най-доброто и вашето дете ще направи най-много пари , помислете за продажба предварително бутилирана лимонада за reasons.Things здравето и безопасността ви е нужно
Дървени произвеждат щайги , дълго за предпочитане най-малко 24 инча и 18 инч дълбока
лепило за дърво
Hammer
Nails
Craft картон
цветни маркери
Glue пистолет
Салфетки
Tray
Cooler MarketBook.bg: Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

стека дървени щайги произвеждат два високо , така че височината е 36 инча. Поставете линия от лепило за дърво на върха на първата сандъка по външните ръбове . Поставете втория сандъка на върха на първия . Пирон заедно вътрешните ръбове на всяка щайга по ъглите. Лепилото може да се течността още малко . Избършете излишъка на разстояние , ако това се случи .

2

Glue и нокти другите два набора от каси заедно.


3

Draw стомна с лимонада и чаша на плоскостите . Или отпечатате графика на компютъра на вашия принтер и го залепете на занаятите картона . Ако сте с помощта бутилирана лимонада добавите снимка на бутилката или включва наименованието . В големи червени букви печатат думите " Лимонада за продажба - 1.00 $ " или каквато и да е цена е .

4

Изравнете заковани щайги в един ред . Прикрепете занаят картона до центъра на щайгите с лепило . Покрийте върха на щайгите с платнени салфетки в ярък цвят . Поставете в тава върху салфетките с очилата се обърнаха с главата надолу, за да ги задържим санитария.

5

Зад сандъците има охладител с ледена лимонада . Когато клиентът плаща има детето премахнете бутилка лимонада от леда и да сложи обърната чаша над върха. Детето също може да запълни чашата с лед и след това на ръка както на стъклото и бутилка лимонада на клиента.


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114718.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.