Как да Конвертиране на Китай Hutch

A Китай сандък може да бъде лесно преобразувана в красива и въздействаща домашна библиотека . Не само ще е превърнато Китай Хъч се превърне в прекрасно място за показване на вашите по-привлекателни книги, но чекмеджетата и допълнително пространство шкаф може да къщата си по- грозен учебници и справочни материали . С необходими няколко материали , можете да създадете потребителски и атрактивен библиотека по най- неочаквани place.Things ви е нужно
Китай Хъч
Paint
150 шкурка
Четки
Книги <Бразилски> архивни кутии списание съхранение
Wallpaper , предварително поставили
Basin за вода
отвертка
лента Painter е. бръснарско ножче
Ролетка
Clear теглилки

Покажи повече инструкции

1

Започнете с опесъчаване отхвърли каквато и блясък, трески , или лющене на боя от Китай сандъка с 150 шкурка . Премахнете врати , чекмеджета и всички хардуер с отвертка. Поставете чекмеджетата и вратите с лицето нагоре и лесно достъпна за боя .

2

Нанесете лента художник на всички области, които не желаят да рисува , като стъкло , ако вратите са стъклени вложки . С помощта на четка боя изглаждане тънък слой боя от вътрешната и външната страна на Китай сандъка . Оставя се да изсъхне. Няколко палта могат да бъдат необходими , за да се постигне оптимално покритие .


3

Поставете лист тапет срещу задната част на Китай сандъка . Измерва се сумата, която ще трябва да покрие областите, които ще бъдат видени зад книгите. Потопете тапетите в леген с вода и да се намокри обилно. Загладете мокър тапет върху задната част на Китай сандъка премахване на всички въздушни мехурчета с ръце , както и да отидете. С помощта на бръснарско ножче , отрежете излишния тапет около района и го изхвърлете. Продължете, докато всички области, които ще се видят зад книги са покрити. Оставете да изсъхне .

4

гладък палто на ясни мерки и теглилки през целия боядисани площ на Китай сандъка . Тази стъпка ще се предпази боята от надраскване и повреди повърхността . Оставя се да изсъхне. Сменете чекмедже и врата хардуер с отвертка. Поставете отново вратите към пантите и поставете върху сандъка . Извадете лента художник .

5

Съберете книги и организира по размер върху рафтовете на шкафа. Поставете книги , които са твърде висок, за да застане на една страна и стека в зависимост от размера . Тежки дрънкулки или статуетки могат да се използват за подпори за книги . Поставете списание колекции в архивни списания кутии и поставете атрактивно по рафтовете на магазините . Подредете грозен книги като учебници и телефонни указатели в затворените чекмеджетата и рафтовете.

Broken Работно колело в Whirlpool Дует Спорт

Когато работното колело не работи на Whirlpool Дует Спорт пералня, има няколко потенциални симптоми, като проблеми или изтичане на вода се оставя да престои във ваната. Тъй като работното колело се на

Περισσότερα >
Как да се възстанови Лак за японска кутия за бижута

Lacquer е направена от сока , добита от дървета , свързани с смрадлика и отровен бръшлян . Тя се прилага в тънки слоеве , до 100 или повече , като траен повърхност . Лак е излекувана при висока влажно

Περισσότερα >