Как да Конвертиране на Home Entertainment Center Into шкаф

Преобразуване развлекателен център във функционален шкаф е лесно и забавно . Дали или не сте с помощта на спестовност магазин находка или стар развлекателен център , че имате около къщата , сте сигурни, да се създаде въображение разговор парче за вашия дом. Вашият новосъздадената шкаф може да е толкова богато украсен или просто , колкото искате . Всичко, от което се нуждаят, са няколко обекти, лесни за намиране и вие сте на път да има уникален armoire.Things ви е нужно
Entertainment Center с врати, които се затварят
съхранение кошници
Paint
Напрежението прът
150 шкурка
Moist кърпа
врата и чекмедже дърпа (по избор)
отвертки
четки за рисуване е. Clear мерки и теглилки в
Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Започнете с опесъчаване развлекателен център с 150 шкурка премахване на всяко блясък, лющене на боя или трески. С помощта на влажна кърпа , обърше всяка стърготини или отломки. Оставете да изсъхне напълно. С помощта на отвертка , махнете вратичките от центъра за развлечения и развийте всички дърпа вратите. Извадете всички чекмеджета и застанете очи нагоре . Отстранете чекмедже дърпа .

2

Paint развлекателен център отвътре и отвън с боя цвят , който подхожда на вашия интериор и вкус. Paint чекмеджетата ( ако е приложимо ) и вратите отвътре и отвън. Две палта могат да бъдат необходими , за да се постигне оптимално покритие . Оставете да изсъхне напълно.


3

гладък палто на ясни мерки и теглилки или полиуретан , както на вътрешната и външната страна на центъра за развлечения , както и чекмеджетата и вратите. Оставя се да изсъхне. С помощта на 150 шкурка , тласнете върху суха полиуретана и изтрийте всички остатъци размине с навлажнена кърпа. Нанесете втори слой и се оставя да изсъхне. Шлифоване между слоевете ще се отстранят всички мазки или несъответствия в първия слой на мерки и теглилки .

4

Сменете чекмедже и врата дърпа . Новозакупените дърпа могат да се използват на мястото на стария , ако желае. С помощта на отвертка се присъедини отново към вратите на центъра за развлечения . Плъзнете чекмеджетата обратно на мястото си .

5

Добавяне на напрежение прът в областта на развлекателния комплекс , който се използва за провеждане на телевизията. Просто стиснете двата края на пръта заедно , докато не сте в състояние да се поберат в откриването и освобождаването . Този прът може да се използва, за да се мотае дрехи или други висящи предмети .

6

кошници Място за съхранение върху отворени рафтове и напълнете с предмети като чорапи или колани . Попълнете чекмеджетата и останалите райони с дрехи , обувки и други аксесоари. Украсете върха на оригиналния ви шкаф с рамки за картини и свещи . Наслаждавайте се!

Как да почистите помпата на Sears Кенмор съдомиялни

Може би е време за почистване на помпата на вашия Sears Кенмор миялна машина , ако си ястия са по-малко , отколкото чиста . Помпата контролира дейността впръскване във вашата миялна машина , бутане во

Περισσότερα >
Как да се изгради Closet Барби

кукли Барби са известни с многобройните си аксесоари , особено когато става въпрос за дрехи. Ако елементарно става прекалено много, можете да си купите скъп Барби килер , направена от пластмаса и карт

Περισσότερα >