Как да спечелим Дюбели С Router

При изграждането на мебели , тя често може да бъде трудно да се намери дюбел прът на правилния размер и диаметър за прилагане , особено когато се работи с екзотични материали. Повечето търговски налични дюбели са изработени от бор, смърч и други меки гори. Въпреки екзотични дървени дюбели могат да бъдат закупени от някои доставчици, те са много скъпи и е трудно да дойда в насипно състояние. Ако имате достъп до рутера и рутер маса, обаче, можете да направите свои собствени дюбели от почти всякакъв вид дървен материал. Нещата ще трябва
Защитни очила
Router
Router маса с регулируема ограда
Bull носа рутер малко
дървена дъска
самозалепваща лента
Push стик

Покажи повече инструкции
Подготовка на Router Класиране

1

Изберете носа бик рутер малко , че има същия диаметър по острието му като дюбел прът желаете да направите ( малко с 1 - инчов диаметър дължина на рязане ще направи 1- инчов диаметър дюбел прът ) .

2

Задайте бик носа малко по ваш избор в рутер патронника и след това свържете рутера към дъното на вашия рутер маса. Регулирайте височината на бита , така че долният ръб на повърхността на рязане е наравно с масата.


3

Регулирайте оградата на вашия рутер маса , така че да се изравни с ръба на повърхността на рязане . Бъдете много внимателни, да не поставя на оградата твърде далеч назад или си дюбел няма да бъде перфектно кръгла - само крива полукръг повърхността на рязане трябва да бъдат изпъкнали

4

Mark точка със самозалепваща лента на . повърхността на масата на рутера точно 1 инч в предната част на фрезера .


Фрезоване на дюбела Rod

5

Измерете парче от вашата дървена дъска с дължината ви искам дюбела да бъде. Добавете около 3 инча до общата дължина да действа като буфер и след това се нарязва на борда в този момент .

6

Поставете борда на едната си страна на горната част на таблицата на рутера и линията на ръба нагоре с оградата . Плъзнете я до парче от хартиено тиксо 1 инч в предната част на острието и включете маршрутизатора.

7

Ready си тласък пръчка в едната ръка и да започне бавно да се плъзне на борда чрез рутер острието , поддържане на контакти между дъската и оградата . Когато краят на борда достигне далечния край на самозалепваща лента , вдигни си тласък пръчка и да го използвате , за да бутнете борда през останалата част от пътя .

8

Изключете рутер острие и проучи насочват борда - една страна трябва да бъде плосък , а другият трябва да има половината от цилиндрична нарязани дюбел от него. Почистете излишното количество стърготини произведени от рутера , тъй като това може да попречи на окончателно съкращение .

9

Превърнете борда наоколо, така че страната, противоположна на тази, която току-що нарязани се изправя срещу оградата . Плъзнете ръба на борда до края на линията на хартиено тиксо и включете рутер острието.

10

Бавно натиснете съвет чрез рутер острието , внимателно поддържане на контакти между дъската и оградата по всяко време . Веднага след като на ръба на борда достигне ръба на самозалепваща лента , използвайте тласък пръчка да принуди борда чрез острието на останалата част от пътя . Натиснете борда през целия път на острието , като внимавате да не го оставете да летят извън контрол , когато шпонкоВите паузи свободни от останалата част на дъската.

11

разгледа дюбела за закръгленост и пясък всеки разменяйте или допълнително материал, който не е отстранен от рутера .
Продажба и Наем

Отстраняване на един Bryant пещ с мигаща светлина

Bryant газови печки разполагат с LED дисплей, който ви осигурява с код, ако има проблем с уреда. Ако видите мигаща светлина , да се изправя пред панела за достъп на вентилатора и погледнете през прист

Περισσότερα >
Как да си направим детски Princess Computer Desk

A тема замък е популярен мотив за декориране спалня малко момиче. Създаване на принцеса компютърно бюро може да бъде едно приятно допълнение към този стил на стаята , и може лесно да се направи с малк

Περισσότερα >