Как да си направим една дървена Butter гюм

Butter е направено още от древни времена от възбуждащ крем , докато се сгъсти и се превръща в масло . Масло може да се зацепи в произволен брой начини , от разклащане крем енергично в буркан (което е много изморителна ), за да го поставя в блендер . В продължение на много векове стандартната масло гюм беше барел с гребло прикрепено към дръжка , че или се завъртя или вдигна нагоре и надолу. Големи дървени масло гюмове като това би могло да се превърне до 5 или 10 литра сметана в масло по едно и също време . Една малка версия на традиционното масло гюм е лесно да се направи с едно - литрови дървени barrel.Things ви е нужно
една дървена бъчва , 6 с 4.5 с 4.5 инча ( литър капацитет 1) bulgarian една дървена бъчва стойка
15 инчов дюбел , 1 инч диаметър
Пробийте
една дървена дъска 5 с 4 от ¼ инчов
Saw
лепило за дърво Имоти: стара тупалки справят
Screw
Heavy сметана MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изрежете ¼ инча с 5.5 инча раздел от центъра на единия край на дюбела с помощта на трион .

2 <стр.> Place лепило за дърво по страните на изрязаната част , и свиване на дървена дъска в отвора , като се уверите , че е центриран и там е около 1/2 инча на дюбел вдаден над края на борда . Това ще бъде гребло да бълват маслото вътре в цевта .


3

Пробийте 1 инч дупка в центъра на капака на цевта , а плъзнете дървени дюбела през докато тя е около ½ един инч от гребло .

4

Screw на стария тупалка дръжката към свободния край на дюбела , така че стъблото на дръжката седи под прав ъгъл спрямо дюбела , с действителната дръжката край успоредно на дюбела - това ще направи завъртане на дюбела по-лесно.

5

Нека гребло изсъхне напълно , след това измийте целия апарат старателно и почистване на цевта , както добре.

6

Попълнете цевта ¾ пълна със сметана , сложете капака с гребло прикачен вътре. Затворете капака и завийте цевта на едната си страна , тя почива върху стенд за барел.

7

Завъртете дръжката толкова бързо, колкото можете, за да бълват сметаната в масло . Това може да отнеме от порядъка на 15 до 30 минути , в зависимост от това избиване на скоростта , както и съгласуваността на крема.

Как да се промени една Belt в Кенмор Automatic Washer

Независимо от факта , че има много различни марки перални машини , там са всъщност по-малко производители , което означава, че ремонтът за много различни марки са еднакви. Когато става въпрос за шайба

Περισσότερα >
Как да инсталирате на дърва Shaper Bits

Дърво фрези са големите братя на рутера таблици. Подобно на рутери , фрези формират дърво в продукти, като корнизи или повдигнати панели. Протези имат двигатели , вариращи от две до пет конски сили. З

Περισσότερα >