Как да инсталирате плъзгащи Dog Door

Ако искате да инсталирате врата куче за домашен любимец , изрязване на дупка в врата или стена, за да се създаде една врата на кучето може да бъде отнемаща време задача, която потенциално може да намали стойността на имот. Като алтернатива , инсталирате плъзгащи се врати на кучета , които се вписват в съществуващите плъзгащи се стъклени врати към вътрешния двор . Това изисква от вас само да поставите панела в съществуваща врата , без да се налага допълнително на изграждане на нормални door.Things кучето ви е нужно
мярка Tape
врата Pet панел за стъклена плъзгаща врата,

Покажи повече инструкции

1

Измерете вашия домашен любимец с помощта на мярка лента, за да знаете колко голям трябва да бъде врата за домашни любимци. Измерете дължината на животното от краката до главата , а ширината от рамо до рамо .

2

Измерете размерите на плъзгаща се стъклена врата , за да се запознаят с нужната височина на вратата на домашен любимец.
<Бразилски>
3

Покупка панел врата домашен любимец за плъзгащи се стъклени врати, които се вписва размерът на животното и вратата . За най-лесният вариант вноска , закупуване на врата, която не се нуждае от допълнителни инструменти за поставяне на вратата . Тази врата също е най-доброто за краткосрочна инсталация , като например , ако имате намерение да се движи или ще замени на плъзгащата се врата скоро.

4

Поставете долната част на панела на вратата за домашни любимци в пода следите на плъзгащата се врата .

5

Push пролетта надолу върху горната част на панела рамка, за да се поберат на рамката в горната пистата . Ако панела на вратата домашен любимец идва с затягане копчета , затегнете тях, така че панелът остава на мястото си .

6

Направете фини корекции , ако е необходимо , за да позиционирате панела така , че да пасне на мястото на плъзгащата се врата .

7

Затваряне и заключване на вратата на вътрешен двор на всички времена , за да запази вратата панел домашен любимец заключена на място .

Как да се добави Хладилен до климатик

С течение на времето , може да забележите , че вашият климатик духа топъл въздух, отколкото обикновено. Това може да бъде причинено от ниско хладилен агент в устройството . Чрез добавяне на повече хла

Περισσότερα >
Как да спечелим фиба Legs

Ако искате да дадете вашите мебели ретро външен вид, добави остър крака. Фиба крака са като завръщане към 1950. Традиционно, остър крака са изработени от метал, като ковано желязо. Ако правите остър к

Περισσότερα >