Как да спечелим една Waterfall Таблица

Елегантният дизайн на маса водопад идва от нейните плавни криви. A маса водопад е една маса, изработена изцяло от един лист от плексиглас . Подкрепата идва от две извити " крака" от двете страни на масата . За да направите своя собствена водопад маса , което трябва да знаете как да се огъват от плексиглас . Обикновено , можете да постигнете лек завой в плексиглас чрез загряване в пещ и позволявайки му да клюмне върху монолитен форма. Въпреки това , това не е възможно поради размера на тази част . Вместо това, вие ще трябва да използвате ютия, за да забележи топлина плексигласа заедно двете му seams.Things ви е нужно
3 х 8 1/4 крака дебели плексиглас лист
Dry изтрива маркер
Ruler
Felt
Heat пистолет
Jig
Скоби
респиратор

Покажи повече инструкции
е. 1

Легни слой от филц върху работната повърхност . Изберете работна повърхност, която е толерантна топлина , като бетон или метал. Поставете лист плексиглас в горната част на плата . Ако вашите плексиглас има лист на маскиране върху него , го отстранете.

2

Мярка 2 фута заедно 8 оста на крака и направи марката тук с маркер сухо изтриване . След това се измерва в 6 фута и да направи друга марка. Използвайте тези марки и линийка , за да се направи чифт на прави линии през три крака оста на плексигласа . Сега би трябвало да имат един чифт два крака секции от двете страни на раздел 4 крака .


3

Включете във вашата топлина пистолет. Насочи го в един от редовете и да я включите. Го помета бавно през демаркационната линия в серия от тесни кръгове. Вие не просто искате да се загрява на линията. За нежна крива , вие искате да се нагрее района около линията , както добре.

4

Повдигнете на ръба на плексигласа като отоплявате по линията да се тества неговата гъвкавост. Вие най-вероятно ще усетите известно съпротивление от другата страна на листа , където горещината не е проникнала . В този случай , обърнете листа отново и прилага пистолета топлина по протежение на линията, от друга страна , както добре.

5

Флип листа отново и да продължи да се прилага топлина. Съхранявайте тестване на ръба за резистентност. В крайна сметка вие ще бъдете в състояние да се огъват на пластмасови нагоре под прав ъгъл. Bend пластмасовата бавно , така че не го подчертая и да се постигне по- нежна крива.

6

Плъзнете жига под огъната пластмаса и стяга лист към шаблона . Това ще ви позволи да запазите крак на масата под ъгъл от 90 градуса спрямо масата като пластмасата се охлажда.

7

Повторете този процес, по другата линия , за да се създаде втора маса крак. Остави на масата да се охлади в продължение на три часа , само за да бъдат безопасни , преди да премахнете скобите .

Как да пуснете Window Климатроник От Inverter

Много 120 - волтови домакински уреди може да се управлява на разстояние от 12 - волтова батерия с помощта на устройство, наречено един инвертор , който преобразува постоянен ток в променлив ток и стъп

Περισσότερα >
Как да направим един рога Герб Rack

Антлърс могат да направят за много интересни закачалки . Ако имате няколко еленови рога , разположена около , или сте си купили някои по интернет , сложете ги да използват добре , докато ги показва въ

Περισσότερα >