Как да се изгради един Deer Antler Lamp

Deer рога лампи могат да бъдат чудесно допълнение към всяка страна - стил стая. Няма нищо лошо да елена ; те хвърлят рогата си всяка година. Рогата често могат да бъдат намерени в гората (ако живеете в близост до някои) или в магазините ( те събират тяхно от гората ) . Работа с еленови рога не е трудно начинание, но тя не взема някои креативност. Излез и вземете някои еленови рога за своите стилни нови рога lamp.Things ви е нужно
гъба или мека четка
сапунена вода
Spray полиуретанова
Ластици
Пробийте
предварително направени фасунга
Hot лепило
Razor нож
крушката
Абажур

Покажи повече инструкции

1

Прочистете рогата обилно с мека четка или гъба и сапунена вода, за да се отстранят всички замърсявания и остатъци. Ако не получите рогата чисти , преди да се изгради на лампата, че ще бъде трудно да ги почисти напълно по-късно . Не забравяйте, че еленовите рога са обикновено мръсно- бял или кремав цвят , а не ярка бяла . Ако се опитате да търкат , докато рогата са напълно бели , тя никога няма да работи .

2

Спрей рогата с полиуретан , с помощта на два слоя върху всяка еленов рог . Уверете се, че да позволи на първия слой от полиуретан , за да изсъхне напълно, преди пръскане на втория слой . Не докосвайте рогата докато полиуретана е напълно суха , или вашите отпечатъци ще се появи. Ако все пак се докосне до тях и да остави отпечатък , трябва да пясък района и спрей отново полиуретана .


3

Подредете рогата , докато комбинацията е подходящ за вас . Опитайте с различни конфигурации , поставяйки различни рога и на други места , и промяна , където ще ви постави по-големи или по-малки рога . Място гумени ленти около рогата да ги държи заедно, когато сте доволни от уговорката .

4

Сложете един рог на върха на вашия стак с рогата сочат надолу . Трябва да пробия две дупки. Пробийте първия отвор в долната част на рога ( където се свързва с главата на елена ) . Тази дупка трябва да бъде достатъчно голям, за кабел на предварително направени светлина гнездо да мине през и трябва да бъде един сантиметър дълбоко в рога . Бормашина втория отвор 1 инч надолу , от страна на рога , така че двата отвора ще се пресичат . Издърпайте светлина кабела през двата отвора , така че предварително направени светлина гнездо лежи на дъното на обърната рогата . Използвайте гумена лента, за да прикачите този рог към останалата част от уговорката .

5

Намерете еленов рог , който е малко по-висок от повечето от останалите и я поставете така, че да се издига над рога с фасунга . Този висок рог ще бъде използвана за съхраняване на сянката на лампата. Я закрепете на място с гумена лента .

6

На всяко място, където рогата пресичат една с друга , използвайте горещо лепило пистолет да се сложи малко количество лепило, за да ги държи заедно. Дръжте рогата заедно с ръцете си за около 30 секунди , така че лепилото може да се образува добра връзка , и след това преминете към следващото място , където рогата докосват един друг . Добавете малко лепило под светлината гнездо за допълнителна стабилност . Нека лепилото изсъхне напълно. Това би трябвало да отнеме около 1 час.

7

Нарежете гумените ленти на разстояние от рогата с помощта на бръснарско ножче . Бъдете много внимателни , така че вие не Ник рогата и да предизвика пъпки.

8

Сложете една крушка в контакта , сложи избрания от Вас абажур над най-високата рогата и включете лампата , за да завършите елен еленов рог лампа.

Кенмор Agitator Leak

Перални машини са като автомобили. Понякога можете да получите един , който работи вечно без никакви проблеми , докато други пъти ти свърши с лимон , че се нуждае от постоянно внимание и поддръжка. Не

Περισσότερα >
Как да тапициране с пискюли -Back председател

Тъфтинг обратно столове често са подложени на много абразия върху плата гънките на кичурите си на гърба на седалката . Не ти трябва да се откажеш от пискюли - назад стола , когато тя се износва . Тряб

Περισσότερα >