Как да се покрие Loveseat

Покриването на Loveseat или диван в дома ви ще ви помогне да даде стаята си един нов поглед , без да понесе разходите за нови мебели. Най-бързият и най-достъпен метод за покриване на мебели е да закупи покритие предварително направени приплъзване . Има няколко различни компании, които произвеждат капаци приплъзване и някои от тях са направени за да се простират , за да се осигури здраво и по-постоянно - търси решение. Можете да намерите приплъзване покрива в почти всяка тъкан , включително и кожа . Някои популярни уебсайтове, за да купуват капаци приплъзване са Sure Fit, Stretch и Cover и плъзгането Корица Shop.Things ви е нужно
капак Loveseat приплъзване
Ролетка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Използване на лента мярка , измерване на ширината на предната част на вашия Loveseat започвайки от вътрешността на една ръка и spading към вътрешността на другата. Следваща измерване на обиколката на вашата Loveseat ( обща стойност на ширината на всяка страна) . Може да се наложи да се измери височината си Loveseat и ширината на гърба . Когато решите да закупите вашето мотивационно приплъзване ще определи каква точна измервания ще трябва да се направи. Deffer към сайта на покритие производителя приплъзване за пълни инструкции за измерване.

2

определите какъв цвят и материя , които бихте искали да използвате, за да покрият Loveseat . Вие също ще трябва да реши какъв стил на корицата приплъзване , които бихте искали да закупят . Най-популярните стилове на приплъзване покрива да избирате включва квадратна възглавница, T - възглавница, разрошена , прави и разтеглива . Е.

Според Home Фърниш , квадратни кухи кълъфки са за използване на кушетки , Loveseats или столове, които имат квадратна на кутия с форма на възглавници. T - възглавница кълъфки са за употреба върху дивани, Loveseats или столове, които имат T -образни възглавници. Разрошени кълъфки са пришити еластични целия гърба на капака , който дава на капака добавена поддръжка . Прави кълъфки имат заобиколи отпред и вратовръзка на ъгъла на вашия диван или Loveseat . Разтеглива кълъфки са предназначени да отговарят на вашите мебели плътно . Този калъф е много versicle , защото може да се съчетае с почти всеки стил диван, Loveseat или стол . Някои разтегливи кълъфки идват с дървени котви , които могат да се поставят в ъглите на мебелите си , за да се осигури поставянето на капака не се разстрои .


3

инсталация ще бъде малко по-различно в зависимост от това какъв тип покривна закупуване , но обикновено вие започвате от драперия капака над цялата Loveseat като се уверите, ръцете и от страните на мебели се вписват в капака на приплъзване . След като сте поставили капака над горната част на вашия Loveseat , баста капака в пукнатините на вашия Loveseat като се уверите, излишната тъкан се крие далеч .

Ако мотивационното си приплъзване включени дървена котва точки , първо поставете котвите в определените котвени торбичките на мотивационното си приплъзване . Инструкции за инсталиране мотивационното си трябва да ви даде информация за това къде могат да бъдат намерени тези торбички. Тогава заставам си тапицерия над горната част на вашия Loveseat като се уверите, че е правилно поставен , и баста опорните точки в пукнатините на вашия диван или Loveseat . Tuck в излишната тъкан в пукнатините на вашия Loveseat и да се насладите на вашия нов външен вид мебел .

Клокочене Noise от дренажния Sink Когато съдомиялната Работи

Когато имате проблем с ВиК, който искате да я хвана рано, така че можете да предотвратите всяка повреда от протичане на вода. Ако чуете бълбукащ шум , идващ от канала на мивката всеки път, когато си с

Περισσότερα >
Как да създадете Picture Frames

Историята на рамки за картини , е дълъг , датираща от преди повече от 4000 години. А рамка на картина често е също толкова важно, колкото и самата картина . Въпреки че има множество рамки предлагат в

Περισσότερα >