Как да спечелим една Corner Bench

Ако търсите начин да добавите повече места за сядане в дома си , но вече са изправени пред ограничения в пространството , пейка в корнер може да бъде ефективно решение на вашия проблем . Пейка ъгъл има пространство за спестяване на алтернатива, която е ненатрапчив и използва много малко площ. Можете да изгради плътно ъгъл пейка за вашата кухня, кабинет или дори извън вашия двор , като следвате няколко прости steps.Things ви е нужно
Toolbox
Ролетка
картон
бреза шперплат, 3 /4 - инча дебелина
циркуляр
пирони и винтове
3 мнения крак ( Препоръчително: 2 инча от 4 инча от 8 инча ) е. четири дървени стълбове (Препоръчително : 4 инча с 4 -инчов ) <Бразилски> Saw
Шкурка
Wood замазка
Wood боя
Paint четка
лак
Foam
Pins MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Използвайте измерване на лента , за да разберете колко дълга и широка трябва да бъде вашият ъгъл пейка. Имайте предвид две важни фактори при измерване : ширината на пейката трябва да бъде удобен размер за хората да седят , и вие трябва да се настанят крак пространство. Последното е в зависимост от размера на открито пространство околните пейката от корнер .

2

Вземете парче от картон или дърво дъска с помощта на измервания в Стъпка 1 и го поставете в ъгъла , за да се гарантира, че измерванията отговарят на вашите изисквания .


3

Нарежете седалката от брезов шперплат с помощта на циркуляр според вашите измервания , рязане на седалката 2 инч по-голям от желания , така че трябва допълнително да дърво направи ръбовете и годни тапицерията .

4

Нарежете крак публикации в ъгъл от 90 градуса и да се гарантира , че всички крака са прави .

5

Sand повърхностите на си дърво , докато не са гладки .

6

Поставете 2 - инчов с дебелина дървена лента на стената , където искате да бъде на мястото си и я закрепете с пирони . Лентата ще предостави подкрепа на седалката. Поставете задните крака на двата края на дървена лента Пирон си бреза шперплат седалка до краищата на дървена лента. Когато здраво на място , подпомагане на предната зона , като се свързва двата предни крака с нокти.

7

Нарежете пяна с помощта на едно и също измерване , както седалката на пейката и я поставете на върха на седалката за допълнителен комфорт . Можете да закове на четирите ъгъла , за да се гарантира, че остава пяна на място. Уверете се, че ноктите или щифтовете са прикрепени здраво към седалката. Покрийте пяната с дебел плат, спретнато завиете в страните на пяна с помощта на игли .

8

Герб откритата дървена греда и краката , използващи или ясно лак да се запази цвета на дърво, или да ги боя съответства на тапицерията или вашия декор.

Как да замени струйник в Frigidaire съдомиялни

Рамото на пръскачка в Frigidaire миялна машина се използва за разпределяне на водата по време на съдомиялната машина , върху вашите ястия. По време на операцията на съдомиялната машина , водата се изп

Περισσότερα >
Как да направим картон Мебели

Как да направим картон Мебели . Въпреки очевидната нетрайност картон , можете да направите картон мебел, която може да издържи теглото на човек, също толкова лесно като дърво или пластмаса , ако изпол

Περισσότερα >