Как да направим един японски Umbrella

Традиционният японски чадър , наречена wagasa от японците , е красив и функционален чадър. Тя може да отнеме месеци да се направи правилно wagasa , но крайният продукт е зашеметяващ . А ръчно изработени wagasa прави чудесен подарък или лична вещ . Това не са лесно да се направи , но те са си струва времето и усилията, прекарани в crafting.Things ви е нужно
бамбукови пръчки
Bamboo тръба
Runner
Washi хартия
Растителни масла <Бразилски> Кашу лак
Strings
Dye

Покажи повече инструкции

1

Cut бамбук на тънки пръчици. Не трябва да има 48 пръчки за wagasa . Те ще образуват чадъра , така че се уверете, че те са дори и със същата дебелина .

2

боя бамбукови пръчки . Те могат да бъдат боядисани всеки предпочитан цвят.


3

Fix бегач към тръбата на бамбук , като го подхлъзване върху тръбата и с помощта на малка бамбукова пръчка като запушалка , а след това се присъедини към съвета, за да на бегач . Върховете могат да бъдат прикрепени към бегач чрез плъзгане върховете в слотовете в плъзгача . След съветите , ребрата и носилки са фиксирани към тръбата на бамбук. Нарежете на малки прорези в тръбата на бамбук и поставете ребрата и носилки в тръбата на бамбук, което им позволява да се обостря , за да формират рамката на чадъра . Лепило може да се използва, за да се запази ребрата и носилки в малки цепки . Водачът ще диктуват , където те трябва да бъдат фиксирани, но обикновено пръчки ще се вписват в канали в плъзгача .

4

Поставете Washi хартията към дървената рамка. Водоустойчив лепило е най-добрият вариант , за да се избегнат инциденти , когато използвате този чадър в дъжда .

5

Нанесете растителни масла до Washi хартията и задайте чадъра на слънце. Хартията трябва да е напълно суха, преди да я извадите от слънцето. Донеси чадъра вътре през нощта и в дните, когато времето е фаул, за да се избегне това съсипва .

6

Нанесете лака кашу към wagasa . Оставете лака да изсъхне.

7

Опънете струните вътре ребрата на wagasa . Това осигурява на крайния стабилността и мобилността , че се нуждае от чадъра .

8

Украсете чадъра . Тя може да се боядиса във всеки предпочитан стил или дизайн , или може да се остави с оригиналните цветове на хартията Washi и боядисана бамбук.

Как да премахнете върха на Заключена LG Washer Door

Вратата на пералната машина LG брави по две причини . Първо, тя се заключва след като започнете да натоварване за предотвратяване на вратата да бъде отворена случайно по време на цикъл . На второ мяст

Περισσότερα >
Как да се изострят с Drill Bit С File

Фрези са остриета инструменти, просто като ножове . Докато тези остриета могат да бъдат малки , те все още са от съществено значение за тренировка и трябва да се държат нащрек. A скучна бургия прави у

Περισσότερα >