Как да направим коктейл Османската

Сервирайте напитки в стил на елегантен коктейл табуретка , направен от тъкан , покрита пяна. A коктейл табуретки заема мястото на традиционната масичка за кафе и добавя по-мек , по- привлекателен вид на вашия хол . Османската е достатъчно голям и достатъчно стабилен, за да държи поднос с напитки. Когато не сте забавни гости или сервират напитки , можете да използвате дивана в традиционния начин, като рита назад и пускането краката си върху него . Нещата ще трябва
едно дърво или шперплат борда , 24 инча от 36 инча
Paint
Paint четка
Тапицерия пяна , 6 инча до 24 инча на 36 инч
2ярда дом декор тегло плат (като сатен или платно )
Staple пистолет
четири предварително нарязани крака маса , дълга 8 инча с 3 инча в диаметър
4 Повърхностни плочи за крака
бормашина и отвертка малко
Wood винтове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Боядисай дърво дъската и краката на масата . Използвайте цвят, който координира с тъканта ви избрах . Нека боята изсъхне през нощта или за най-малко пет часа.

2

Поставете пяната над върха на дърво дъската. Страничните ръбове на пяната и дървото трябва да се редят на опашка .


3

Чаршаф тъканта над пяната и дъската. Дясната страна на плата трябва да се изправи навън. Много внимателно завъртете плат, пяна и дъската с главата надолу . Сега Материята трябва да бъде на пода и дърво борда на върха на купчината.

4

Започвайки от един дълъг ( 36 инча) страна , дръпнете един страничен ръб на плат нагоре до гора борда . Щапелни тъканта в центъра на дървото , около 2 инча от ръба . Издърпайте други 36 - инчов страна на тъканта нагоре към дървото от другата страна . Уверете се, че дърпате плата , така че да се опъне през пяната . Staple плата в центъра , 2 сантиметра от ръба .

5

Сгънете тъканта над 24 - инчов страна на дървото и скоба в центъра , 2 сантиметра от ръба . Повторение, подшиване на плат за друга 24 -инчов страна. Продължи да щапелни тъканта до гора , го дърпа здраво около пяната и изработване от центъра на всяка страна , докато не са напълно телбод всички четири страни . Подстригване излишния плат от долната страна на Османската .

6

Screw повърхностни плочи в всеки ъгъл на долната страна на османските , 2 инча от ръба . Поставете краката на масата за плочите на повърхността чрез завъртане на болта на краката в отвора върху плочите .

Какви са причините на вонящ Air От Климатици

? Bad миризма на въздуха от климатик е често срещан проблем , че има няколко причини , но едно единствено решение . Dirt , хванати миризми за готвене или на открито , плесени и бактерии са най-честите

Περισσότερα >
Как да Reupholster дивана възглавници

Претапициране диван възглавници може да даде своя диван с нов облик или замени възглавница покрива , които са били оцветени или повредени . Претапициране диван възглавница може да се направи с помощта

Περισσότερα >