Как да Re- Cover Мебели Използване Топими Webbing

Един от най-лесните начини да се докоснат и да се определи повреден мека мебел е с помощта стопяема ремъци . Направете вашата мека мебел артистична и уникална чрез поставяне на апликации върху разкъсвания, счупвания или петна по мебелите. Можете да добавите като много апликации , както искате да добавите интерес към парчето мебели , просто използвайте апликации , които са на една и съща тема . Ако сълзи са големи , а след това повторно покриване на мебелите , използвайки силна апликация плат като перде или тапицерия fabric.Things Ще имате нужда
Топими уеб
Heavy плат
Тапицерия игла
бродерия нишка
<Бразилски> Покажете повече инструкции в
1

Избери или да направите своя апликация дизайн. Уеб сайтове като Free Applique , Craft Идеи , или Безплатни Quilt Patterns предлагат безплатни дизайни можете да използвате . Можете също така да направите свои собствени апликации с помощта на графична програма ; използвате графична колекция , за да създадете апликация ; или да използвате изображения от книжка за оцветяване . Можете също така да използвате интересни графични дизайни.

2

Направи апликацията размера имате нужда от него сканиране на вашия компютър, или да го запазите в "My Documents ". Отворете дизайн във вашата графична програма и да направи то размера имате нужда . Ако не разполагате с графична програма и след това можете да си изтеглите безплатно един като Gimp или Paint. Когато преоразмеряване на изображението, не забравяйте да се промени , за да инча вместо пиксела, така че знам колко сантиметра ще бъде вашата апликация . Ако можете да рисувате , след това обърна апликация директно върху хартията със страната на стопяема интернет.


3

Отпечатайте апликация . То може да излезе на няколко страници , ако тя е голяма . Го формулирам в място на стопяема интернет и проследяването на вашата апликация върху хартията със страната на лентата , като се използва паус ( ако е необходимо) и молив.

4

Поставете на гърба на стопяема интернет ( на не- тапети страна) на задната страна на плата , който ще използвате за вашата апликация . Използвайте отопляем желязо на тапети страна на мрежата, за да разтопим стопи лепилото към тъканта .

5

Изрежете тъканта до формата на апликация , използвайки проследени молив линии , които сте направили върху хартията на Разтопими ремъци . Peel подложката на хартия от разтопим интернет и мястото на апликацията на мебелите в мястото , което искате.

6

Iron апликацията на мека мебел . Поставете апликации парчета на върха на други апликации парчета по същия начин , ако дизайнът го налага . Бродира границата, ако искате, с използване тапицерски игли и конци за бродиране .

Как да се добави Tri - натриев фосфат за миялни машини

Фосфатите са ефективно почистване съединение. Въпреки това, в големи количества, те замърсяват околната среда и стимулиране на цъфтеж на водораслите , който ограби риба от кислорода, от които се нужда

Περισσότερα >
Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да

Περισσότερα >