Бебе Cradle инструкции

A бебе люлка осигурява движение страна до страна люлеене , която помага за успокояване на бебета. Люлки могат да бъдат направени от различни материали, но най-популярните опорите са направени от дърво като дърво осигурява надежден структура, която е здрава и ще продължи в продължение на много години . Изграждане на бебето люлка от дърво изисква модерни строителни умения като четене проектни планове и използване на банда saw.Things ви е нужно
дизайн планове
Pencil е. Големи листове хартия
лепило
¼ - инча дебелина фазер
Band видя
отвертка
Sharp- ръб владетел
панели дървесни
лепило за дърво
малки винтове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

скицира пълен размер чертеж на дизайна люлка върху голям лист хартия , като се използват размерите на базата на проектни планове люлката . Залепете скицирани дизайна на парче 1/4-inch фазер чрез пръскане лепило върху гърба на хартията и я натиснете върху фазер . Изгладете бръчките от хартията с помощта на остри ръбове владетел от тях бутане навън към страните на фазер .

2

Направете шаблони от скицирани проекти , като ги изрежете с банциг . Поставете новите шаблони на върха на масивна дървесина панел и проследи формата на шаблона върху дървесни плоскости с молив . Използвайте банциг да се изрежат компоненти люлката .


3

Изрежете четири 1 - инчов широк от 1 - инчови дебели дървени ленти за дъното на люлката . Нарежете на ивици със същата дължина като ширината на люлка . Поставете една лента в долния край на таблата люлката е , степенка , нали страничен панел , и левия страничен панел , като използвате лепило за дърво , за да го залепите на място. Използвайте отвертка, за да вмъкнете винтове за закрепване на дървени ленти .

4

Поставете таблата към десния страничен панел чрез прилагане на щедра сума на лепило за дърво до ръба на таблата и я притискат страната на люлката . Поставете три малки винтове по ръба на бюфета , за да си я осигурят на място.

5

Поставете таблата към десния страничен панел чрез прилагане на лепило за дърво на ръба на таблата на леглото и го натиснете плътно към бюфета . Поставете три малки винтове по ръба и се повтаря този процес, за да прикрепите левия страничен панел на люлката .

6

Поставете на дъното на гнездото и го закрепете на място чрез вкарване малки винтове по периметъра на я прикрепете към релсите за подпомагане. Нанесете лепило за дърво на рокаджиите люлка и ги натиснете към долната страна на люлката . Поставете винта от вътрешната дъното на люлката да се осигури рокерите на място. Боя или боя люлката да ви хареса.

Пречистватели на въздуха които намаляват пушек алергии

Въпреки че има изобилие от изследвания показва значителния опасността от продължително излагане на пушек , много хора все още не знаят, че тя може да предизвика такава вреда. В действителност , пушек

Περισσότερα >
Как да спечелим една Дървен сгъваем стол,

винаги има нужда от допълнителни столове , когато приятелите посещават вашия дом. Ако имате някоя от страните, ще имате нужда от допълнителни столове за вашите гости. Закупуването столове може да бъде

Περισσότερα >