Указания за мозайка за маса

Изкуството на мозайките съществува от четвърти век преди Христа През това време заможните граждани на древна Гърция , обхванати техните етажа с богато украсени модели , направени от камъчета и камъни на много различни цветове. Първоначално тези сложни дизайни имитират килими и други декоративни гоблени . Днес мозаечно изкуство е идеален начин да се превърне скучни повърхности в красиви произведения на изкуството. Трансформация вашия настолна в мозайка майстор парче с тази project.Things ви е нужно
Таблица
плочки парчета
стъклени парчета
Broken ястия
Вестник Имоти: стара кърпа
Hammer <Бразилски> Малка четка е. Clear стъкло лепило
Pre - смесен шлифован варов разтвор
шпакла
Спондж
Water
плочки и варов разтвор мерки и теглилки в
Покажи повече инструкции

1

Намерете твърда и равна повърхност, за да завърши проекта си мозайка, като работна маса или маса. Покрийте мястото с вестника , за да се избегне увреждане на повърхността.

2

Подгответе вашите материали . Определя какъв размер парчета искате да използвате на вашия мозайка меламин. Почивка на парчета плочки , стъклени парчета или счупени ястия в подходящ размер парче за вашия проект. Увийте всяка плочка поотделно в стария си кърпа. Хит кърпата здраво с чук за разбиване на материалите. Проверете периодично, за да се гарантира, парчетата са с правилния размер . Pieces трябва да бъдат приблизително с еднаква дебелина , за да се създаде гладка повърхност , когато се прилага .


3

Разбера дизайн за вашата мозайка меламин. Планировката парчетата, които са създадени, за да се определи какъв е вашият последен дизайн ще бъде. Преместване на парчета наоколо, за да създадете вариации в цвят, форма и модел .

4

Залепете парчетата надолу върху плота на масата . Работа в раздели , внимателно премахнете участък от плочката. Използвайте четка , за да приложи прозрачно стъкло лепило за секцията. Поставете парчето обратно на желаното място . Натиснете парчетата плътно на мястото му . Продължете този процес , докато не са залепени на всички парчета . Оставете лепилото да сух напълно , преди да преминат .

5

Запълнете празните места между парчета. Приложете вашите предварително смесен шлифован варов разтвор до върха на таблицата. Използвайте шпакла да приложите варов разтвор към цялата повърхност на масата , като се уверите , че сте попълнили всички полета на каналите . Оставя се утайката да изсъхне за 20 менуети , преди да преминат . Разтворът трябва да доведе до сиво- цветно фолио за покриване на повърхността на масата.

6

Почистете горната таблица. Потопете си гъба във вода и изстискайте излишната вода , докато си гъба е само леко влажна . Твърдо избършете повърхността на масата. Изплакнете си гъба често, за да почистите вашия гъба. Продължете този процес , докато не извадите всички от варов разтвор от парчетата, които са кандидатствали , оставяйки само варов разтвор в пукнатините. Позволете на масата, за да изсъхне в продължение на най -малко 72 часа , преди да преминат към следващата стъпка .

7

Повторете процеса на почистване, за да се отстранят всички варов разтвор , който не е отстранен от парчетата първи път.

8

Уплътнете си мозайка меламин. Използвайте четка , за да нанесете тънък слой от теракот и фуги мерки и теглилки към цялата повърхност.

Как да се замени маркуча в вратата на фризера на GE Monogram ZFSB26DNASS

Ако сте собственик на General Electric Monogram ZFSB26DNASS модел хладилник тогава там са рамо до странични врати . Странична врата на фризера включва също ледена дозатор , който е свързан маркуч през

Περισσότερα >
Как да вземем Дърва за чекмеджетата

Как да вземем Дърва за чекмеджетата . Когато сте изграждане на скрин, бране на правото дърва за чекмеджетата е важно , защото фронтовете на чекмеджетата са видими. Те могат да създадат изявление или с

Περισσότερα >