Как да тапициране председател Club

Елегантният стил и нисък профил на клуба столове ги прави популярен избор за много стилове на га © КР направи . Някои функции заоблени облегалки , докато други имат по- квадрат дизайн. Ако вашият клуб стол е носен или остаряла тапицерия, вместо да харчите много пари за един професионалист, който да го reupholster , помислете правиш тапицерията себе си. Докато кривите , присъщи на един клуб стол правят за по- предизвикателен проект , тапицерия изисква само няколко прости инструменти и основни шевни skills.Things ви е нужно
Цифров фотоапарат (по желание ) rnMarking писалка /pencilrnStaple removerrnSeam ripperrnUpholstery плат rnScissorsrnPinsrnStaple пистолет с staplesrnUpholstery threadrnHeavy дежурните шиене machinernTacking striprnZipper (по желание )

Покажи повече инструкции
стъпки

1

премахнете плата от вашия клуб стол , като се започне с материя, която обхваща страните и обратно . Обръщам внимание на това как тази тъкан е бил прикрепен към рамката. Често в стола от този тип , платът се проведе на или с лепнали ленти или тапицерски гвоздеи . Ако има картон под плата , за да го задържи формата си , спаси го така, че да може да се използва повторно .

2

Вземете останалата част от тъканта на разстояние от стола , като се използва Staple отстраняване да се вземат всякакви гвоздеи и скоби от стола рамката. Бъдете сигурни, да не се режат на или разкъсване на плата на тапицерията , тъй като тази материя ще послужи като модел за новата си тапицерия. Ако вашият стол е с цип възглавница, разархивирайте и вземи пяната от капака на възглавница . Демонтира капака на възглавница , както направи с другите дамаски .


3

Напиши от грешната страна на старите парчета плат с писалката маркировка , идентифицираща , където те са разположени на стола , както и горната или предната част на всяко парче .

4

Отворете всички останали шевове между плат парчета с шев Изкормвача .

5

Изрежете вашата нова тапицерия плат с помощта на възраст тъканта като модел . Ако всички парчета трябва да бъдат сглобени заедно за правилната ширина , като на гърба и отстрани на вашия клуб стол , не забравяйте да поставите на шевовете в същите места като оригиналната тапицерия .

6

Label новата тъкан , както направи старата тапицерия , но не забравяйте да напишете само от грешната страна , в рамките на резервите на шева . Всяко прозиране от маркера ще съсипе вашия проект , ако не в рамките на резервите на шева .

7

отговаря на вашия нов тапицерия на стола от възлага на парчета заедно . Ако трябва да бъдат направени , за да получите по-добро прилягане някакви промени , настройте вашите шев квоти.

8

Зашийте си тапицерия плат заедно , като се започне с предната седалка и облегалката парчета , както и работа , за да шият ръцете . Не включвайте обратно тъканта на стола в този момент.

9

Прикрепете зашит плат за вашия клуб стол , като го изглаждане надолу върху Чаира ? Ите пяна и подшиване на долния ръб на плата на дървената рамка . Staple веднъж от всяка страна на Чаира ? Ите седалка и облегалка , издърпване на плата опънат като го направите . Завършете , като поставите повече скоби , около 1 инч един от друг, около целия край на плата. Подстригване всяка материя, която виси надолу от дъното на стола.

10

Поставете картона , ако има такива, в позиция и използвайте лепнали лентата за закрепване на тъканта на гърба и отстрани на стола . Започнете от горната част на стола и да работи надолу към дъното , дърпа плата опънат като отидеш.

11

Зашийте задната ципа в капака на седалката , ако вашата оригинална възглавница седалка имаше цип . Поставете върха и след това на дъното към страничната част на капака , оставяйки ципа отворен . Завъртете дясната страна покривка навън и вкара възглавницата в капака. Zip капака затворен .

Домашно Филтър K - Cup

K- чаши са вид филтър - продаден зареден с кафе , чай и други смеси за напитки - изработени за създателите на напитки Keurig . Въпреки това, K- чаши са склонни да бъдат скъпи и може да създаде много о

Περισσότερα >
Как да замени Sheet бой с пръчки на стола Backs

председател боят с пръчки е техника, която създателите мебели използват, за да добавите ракита външен вид на един стол , маса или друга мебел . За столове , бой с пръчки обикновено се поставя върху се

Περισσότερα >