Осъществяване на картон председател

Осъществяване картонена стол е евтин и прост проект, който може да завърши в един ден. Можете да закупите картонени листове или повторно използване на картонени опаковъчни кутии, за да се създаде лек, подлежащи на рециклиране , на разумна цена и удобен стол, който ще започне разговори за години напред . Може би си мислите , че една картонена стол ' спечели т издържи много дълго , но това пластове картон силует дизайн няма достатъчно изградена в сила за ежедневна употреба. Нещата ще трябва
очила
Work ръкавици
4 -крак с 8 -метров лист 1/2-inch шперплат
две видях коне
Wood скоби
Циркуляр <Бразилски> Pencil
перманентен маркер
5/32 от 3/4 от 1/4 от 2 - инчов маломерна шперплат Дадо потопите рутер малко
Router
Band триони
полиуретаново лепило
60 листа картон
Synthetic четка боя
акрил или латексова боя къща
Paint подложка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Сложете на предпазни очила и ръкавици . Закрепете с 4 -метрова с 8 -метров лист 1/2-inch шперплат до два режещи коне с дървени щипки . Нарежете го на половина от горе до долу с циркуляр , за да създадете два 24 -инчови с 8 -футови парчета.

2

Начертайте си картон стол силует ( страничен изглед ) върху едно от парчетата от картон с молив и след това потъмняват молив линии с перманентен маркер .


3

Поставете 15/32 от 3/4 от 1/4 от 2 - инчов маломерна шперплат Дадо потопите рутер малко във вашия рутер и да го използвате, за да маршрут заедно картон стол силует силует , който сте начертали , създавайки 1/4-inch дълбока бразда в шперплата .

4

Позиция една или две банциг остриета (в зависимост от дължината на вашия силует и дължината на банциг остриета ) с острието нагоре , в силует жлеб , който насочва .

5

Secure острието или остриетата на шперплата , като пуснете 1/8-inch капка полиуретаново лепило от двете страни на диска . Съхранявайте мънисто стабилно да се избегне излишното количество лепило върху шперплат .

6

Поставете първия лист от картон на лентови отрезни пресформа, която сте направили . Поставете втората половина лист от шперплат върху картона и натиснете надолу върху картон и шперплат стека до първия стол силует се нарязва . Нарежете останалите 59 силуетите по същия начин .

7

Потопете синтетична четка боя в полиуретаново лепило и да го използвате, за да нарисува лек слой лепило върху едно от парчетата , подравнете ръбовете на следващото парче и ги натиснете заедно. Продължете, докато се присъедини към всички 60 парчета. Когато сте приключили с лепене на парчета заедно вие ще имате един картон стол приблизително 13 3/4-inch широк .

8

Paint целия стол с акрилна боя или латекс къща се нанася с боя тампон, ако желания .

Какви са причините за недостиг на вода Fill в съдомиялна машина

? Няколко проблеми могат да причинят миялна машина да се повреди и да не се напълни с вода , когато е включен. В много случаи , неизправността е просто резултат от запушват или дефектен компонент в ра

Περισσότερα >
Как да се изгради един Rack облекло за препродажба Shop

Облекло стелажи са най-добрият начин да има на разположение за клиенти , за да видите дрехите , без да се вземат много място в магазин за търговия на дребно. А творчески и евтин начин да се изгради св

Περισσότερα >